Завжди в холодильнику має щось бути аби помастити на хлі – чи то масло, чи повидло. Зараз зайде піст, тому я готуюся наперед – роблю смачну пасту з оселедця. Це дуже смачно і дуже ситно, а коли прийдуть несподівані гості – то й перекус на швидку руку.
Інгредієнти:
• Оселедець (філе) – 1 шт
• Масло вершкове – пів пачки
• Плавлений сир – 180 гр
• Морква
• Зелень
Приготування:
1. Морквину відварити, сирок порізати кубиками, оселедець почистити ( я вже беру готове філе). Це все перекрутити в м’ясорубці кілька разів, щоб була дуже ніжна консистенція.
2. Далі додайте вершкове масло та посоліть за смаком і перекрутіть та відправте на годину в холодильник.
3. Подавати, притрушуючи зеленню, на грінки чи підсушений хліб.
Смачного!
Фото ілюстративне pixabay