Про подругу чоловіка! Мене навіть в цій ситуації не настільки помилка чоловіка виводить, а те, що він як і раніше обожнює цю подругу і вважає її «сестрою» майже

У вас є люди, які вам поламали плани і життя? Розповім вам історію з мого життя.

У моєму житті, цією людиною стала подруга чоловіка. Я знаю і згодна з усім жіноцтвом, що подруги у чоловіка – це не зовсім правильно, але в моєму випадку було невигідно розлучатися через неї.

Чогось більшого ніж дружба у них не було ніколи, вона незаміжня, але почуття, кохання, чи ще щось там є або було 100%. Але мені однаково. Суть в тому, що вона при будь-якій потребі смикає мого чоловіка. Відвезти її в аеропорт – чоловік знаходить водія, потрібно когось знайти або допомогти – чоловік відразу відповідає, і так у всьому. Кульмінацією всього стало те, коли їй потрібно було поговорити зі своїм орендарем, але вона вирішила і тут смикнути чоловіка і попросила його зробити це.

Словом, це одне її прохання закінчилося тим, що мого чоловіка ледь не забрали у відділок. Там у орендарі були проблеми з законом. Поліцейські приплели сюди мого чоловіка заради великої застави. Ще й з документами проблеми через слідство. І мене навіть в цій ситуації не настільки помилка чоловіка виводить, а те, що він як і раніше обожнює цю подругу і вважає її «сестрою» майже.

Від мене майже рік приховували, що вся ця справа почалася з неї. Випадково дізналася, при розмові з адвокатом. Все життя догори дном перекинулася, через те, що Валя не могла вирішити свої справи. Про те, як вони заходять з ордером вранці, краще промовчати. Ділюся з вами цим анонімно, тому що не анонімно нікому розповісти не зможу. Вирішила показати вам, які бувають ці «подруги» чоловіка.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями!

You cannot copy content of this page