Рецепти
Приготувала на вихідні цю страву з кабачка – пальчики оближеш! Друзі, таке цікаве поєднання, словами не передати!

Приготувала на вихідні цю страву з кабачка – пальчики оближеш! Друзі, таке цікаве поєднання, словами не передати!

Це недорога і проста у приготуванні страва, яка сподобається вашим рідним та урізноманітнить раціон.

Кабачки – універсальний овоч, який можна готувати як завгодно, адже вони смачні і смажені, і тушковані. Але сьогодні пропонуємо вам простий рецепт кабачків, запечених із куркою. Така страва чудово смакуватиме на обід усій родині.

Вам знадобиться:

кабачки – 2 – шт.

вершкове масло – 50 г

куряча грудка – 250 г

сметана – 1 ст.л.

яйця – 2 шт.

панірувальні сухарі – 2 ст. л.

сіль та мелений перець за смаком

Готуємо так:

Для цієї страви ліпше використовувати молоді кабачки. Помийте їх, наріжте напівкружальцями та перекладіть на розігріту пательню. На пательні посипте борошном та обсмажте з обох боків.

Куряче філе можна нарізати маленькими шматочками або пропустити через м’ясорубку. Посоліть, поперчіть. Додайте до філе яйця і добре перемішайте.

Деко змастіть вершковим маслом і шарами на нього викладіть кабачки, потім курку. Верхній шар посипте панірувальними сухарями та залийте сметаною.

Відправте страву до розігрітої до 120 градусів духовки на 1 годину.

Смачного, друзі!

Фото спеціально для hot-news

You cannot copy content of this page