Приготувала таку смакоту на вихідні! Гріхом буде, як не поділюсь рецептом з вами! Готуйте та смакуйте на здоров’я!

Приготувала таку смакоту на вихідні! Гріхом буде, як не поділюсь рецептом з вами! Готуйте та смакуйте на здоров’я!

Десерт, у якому шоколад зверху, знизу та посередині – справжня знахідка для любителів цього продукту.

Чизкейк — один із найулюбленіших багатьма десертів, ми пропонуємо вам скуштувати його шоколадний варіант. Він простий у приготуванні та містить дуже багато шоколаду.

Вам знадобиться:

Для шоколадного коржа

Шоколадне печиво (найкраще Oreos) – приблизно 22-24 шт.

Вершкове масло – 3 ст. ложки

Для чізкейку

Вершковий сир – 900 г

Сметана — 0,5 склянки

Цукор — 1,25 склянки

Яйця — 4 шт.

Ванільний екстракт – 1 ч. л.

Шоколадна стружка – 1,5 склянки

Шоколадна глазур

Шоколадна стружка — 1,5 склянки

Густі вершки — 0,5 склянки

Готуємо так:

Корж

Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть форму вершковим маслом.

Додайте подрібнене(можна в блендері) шоколадне печиво і розтоплене масло перемішайте, поки суміш не стане схожою на мокрий пісок. Викладіть у форму та випікайте 8 хвилин. Вийміть із духовки і дайте охолонути.

Чизкейк

Збийте вершковий сир до однорідної та повітряної маси, 2-3 хвилини.

Додайте сметану, цукор, яйця та ванілін. Змішайте. Вилийте суміш для чизкейку в форму, що остигнула.

Помістіть все в духовку і запікайте від 1 години до 1 години 10 хвилин або поки верх не буде застиглим.

Дістаньте та остудіть ваш чизкейк. Поставте у холодильник на 8 годин.

Шоколадна глазур

Додайте шоколадну стружку і густі вершки в миску і поставте в мікрохвильову піч. Нагрівайте інтервалами по 15 секунд до повного розчинення шоколаду.

Дайте глазурі охолонути протягом 2-3 хвилин. Вилийте на чизкейк і рівномірно розподіліть по поверхні.

Поставте знову в холодильник, щоб глазур добре застигла.

Фото – скріншот

You cannot copy content of this page