Рецепт курячих відбивних під грибною шубою: гості будуть у захваті
Якщо стоїть завдання приготувати небанальну страву до приходу гостей, можна звернути увагу на курячі відбивні під грибною шубою.
Частування подають як з гарніром, так і без нього. Процес приготування досить простий і набір продуктів не найвитратніший.
Список інгредієнтів складається з:
курячої грудки – 1 кг;
печериць – 0,7 кг;
цибулі – 2 головки;
вершків – 0,25 л;
сиру (твердий сорт) – 100 г;
яєць – 3 шт.;
рослинної олії – для смаження;
солі та спецій – за смаком.
Як готується
1. Спочатку подрібнюють гриби. Печериці нарізають кубиками, а потім викладають на сковороду і смажать 10 хв. на середньому вогні.
2. Потім до грибів додають цибулю і вливають вершки. Вміст сковороди солять і перчать до смаку.
3. Грудку нарізають і відбивають. Курку обвалюють у борошні, занурюють у підсолену яєчну суміш.
4. Спочатку відбивні обсмажують на сковороді на середньому вогні, а потім викладають на деко. Далі черга грибної шуби. Її викладають поверх відбивних та натирають сир.
5. Запікають курку під шубою 15-20 хв. за температури 180 °C.