Рецепт курячих відбивних під грибною шубою: гості будуть у захваті

Рецепт курячих відбивних під грибною шубою: гості будуть у захваті

Якщо стоїть завдання приготувати небанальну страву до приходу гостей, можна звернути увагу на курячі відбивні під грибною шубою.

Частування подають як з гарніром, так і без нього. Процес приготування досить простий і набір продуктів не найвитратніший.

Список інгредієнтів складається з:

курячої грудки – 1 кг;

печериць – 0,7 кг;

цибулі – 2 головки;

вершків – 0,25 л;

сиру (твердий сорт) – 100 г;

яєць – 3 шт.;

рослинної олії – для смаження;

солі та спецій – за смаком.

Як готується
1. Спочатку подрібнюють гриби. Печериці нарізають кубиками, а потім викладають на сковороду і смажать 10 хв. на середньому вогні.

2. Потім до грибів додають цибулю і вливають вершки. Вміст сковороди солять і перчать до смаку.

3. Грудку нарізають і відбивають. Курку обвалюють у борошні, занурюють у підсолену яєчну суміш.

4. Спочатку відбивні обсмажують на сковороді на середньому вогні, а потім викладають на деко. Далі черга грибної шуби. Її викладають поверх відбивних та натирають сир.

5. Запікають курку під шубою 15-20 хв. за температури 180 °C.

You cannot copy content of this page