Щастя з другої спроби, адже вони вже були разом: 52-річна Дженіфер Лопес оголосила про заручини з Беном Аффлеком: “Отже, у мене є справді захоплююча та особлива історія, якою я хочу поділитися”

Щастя з другої спроби, адже вони вже були разом: 52-річна Дженіфер Лопес оголосила про заручини з Беном Аффлеком.

Це другі заручини Лопес і Аффлека. Вперше пара була заручена в 2002 році.

52-річна американська актриса та співачка Дженніфер Лопес заручилася з 49-річним американським актором Беном Аффлеком. 9 квітня вона підтвердила новину про заручини у Twitter, а також у своєму блозі On the Jlo.

“Отже, у мене є справді захоплююча та особлива історія, якою я хочу поділитися”, – повідомила Лопес у публікації, до якої додала емодзі у вигляді каблучки з діамантом.

У підписі до посту співачка розмістила посилання на блог, де було опубліковано 13-секундне відео, в якому вона демонструє обручку із зеленим діамантом на безіменному пальці.

9 квітня ролик був розміщений на фан-сторінці Лопес та Аффлека у Instagram.

Варто згадати, що це другі заручини Лопес та Аффлека. Вперше пара заручилася 2002-го, їхнє весілля було заплановане на вересень 2003 року, але за день до офіційної церемонії стало відомо, що актори розлучилися. У пресі пару називали Bennifer, поєднавши імена акторів одним словом.

І ось у травні 2021 року Аффлек і Лопес були помічені на гірськолижному курорті, розташованому в штаті Монтана, а через кілька тижнів їх бачили разом у будинку актриси в Майамі.

Офіційно Лопес підтвердила поновлення роману з Аффлеком у свій 52 день народження, опублікувавши фото поцілунку на своїй сторінці в Instagram.

З 2004-го по 2014 рік Лопес була одружена з американським співаком Марком Ентоні, у них народилися близнюки – син Максиміліан та дочка Емма.

У 2017 році співачка почала зустрічатися з американським бейсболістом Алексом Родрігесом, їхнє весілля очікувалося 2020 року, але пара кілька разів переносила дату, спровокувавши чутки про проблеми у стосунках. 15 квітня 2021 року Родрігес і Лопес офіційно через ЗМІ повідомили, що розірвали заручини і розлучилися друзями.

З 2005-го по 2018 рік Бен Аффлек був одружений із американською актрисою Дженніфер Гарнер. У шлюбі у пари народилося троє дітей: доньки Вайолет (2005), Серафіна (2009) та син Семюель (2012).

І ось тепер закоханіодне в одного вдруге Лопес і Аффлек знову готові будувати своє спільне щастя і майбутнє. Життя, що тут ще сказати.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Bennifer🤍 (@lovebennifer)

Передрук без посилання на hot-news.com.ua заборонено.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

You cannot copy content of this page