Що покласти на сковороду, щоб смажена риба вийшла смачнішою і не пригоріла
Для обсмажування риби багато кулінарів використовують сковороду-гриль.
Це дуже зручно: такий посуд забезпечує приготування не лише смачної, а й корисної страви.
Смажена рибка виходить апетитною, ніжною та соковитою. При цьому жирною стравою точно не назвеш, адже використовувати багато олії при її готуванні не потрібно.
Втім, є одна проблема, пов’язана із використанням сковороди-грилю. Це високий ризик пригорання риби.
На щастя, один відомий цитрусовий плід допоможе запобігти потенційній кулінарній невдачі.
Що має лежати на сковороді?
Бажано, щоб між рибою та поверхнею сковороди розташовувалась «подушка» з кусків лимона. Якщо комусь захочеться поексперементувати то можна замінити лимон апельсином.
Нарізаний лимонний плід допоможе досягти того, щоб шкірка страва не пригоріла.
Крім того, цитрус просочить рибку смачним соком. Страва набуде неймовірно яскравого смаку.
Проте варто наголосити, що лайфхак з лимоном навряд чи «спрацює» на звичайній сковороді.
Використовувати цитрусовий плід як подушка має сенс тільки на посуді з ребристим дном або на грилі.