Щоб мої їли макарони – доводиться хитрувати. З цим соусом вони тарілку просто вилизують.

Швидше за макарон можна приготувати, хіба, яєчню – це швидко, смачно і просто. Заздрю тим жінкам, у яких макарони їдять просто з маслом чи яйцем, кетчупом. А от мої «гурмани» вимагають то підливи, то соусу. Цей рецепт не витратний і дуже смачний, тому, якщо маєте таку саму проблему – попробуйте їх здивувати. Макарони можуть бути будь-які, головне соус.

Сирний соус головне ввесь час помішувати, тому покладіть все під руку і готуйте.

Інгредієнти:

2 ст. л борошона

1 ст. молока

1 ст. л олії

200 г твердого сиру

50 г вершкового масла

Сіль і спеції за смаком

Приготування:

Розігріваєте пательню з олією і висипаєте на неї борошно та обсмажуєте його до золотистого кольору, постійно помішуючи.

Вливаєте молоко до борошна, так само ввесь час помішуючи і доводите його до кипіння.

Додайте тертий сир, знову помішуючи до його повного розчинення.

Далі масло сіль, спеції ще тушкуєте зо 2 хвилинки, ввесь час помішуючи.

Можете туди ж висипати зварені макарони і так само протушкувати 2 хвилини та подати на стіл.

Смачного!

Фото pexels