Швидше за макарон можна приготувати, хіба, яєчню – це швидко, смачно і просто. Заздрю тим жінкам, у яких макарони їдять просто з маслом чи яйцем, кетчупом. А от мої «гурмани» вимагають то підливи, то соусу. Цей рецепт не витратний і дуже смачний, тому, якщо маєте таку саму проблему – попробуйте їх здивувати. Макарони можуть бути будь-які, головне соус.
Сирний соус головне ввесь час помішувати, тому покладіть все під руку і готуйте.
Інгредієнти:
2 ст. л борошона
1 ст. молока
1 ст. л олії
200 г твердого сиру
50 г вершкового масла
Сіль і спеції за смаком
Приготування:
Розігріваєте пательню з олією і висипаєте на неї борошно та обсмажуєте його до золотистого кольору, постійно помішуючи.
Вливаєте молоко до борошна, так само ввесь час помішуючи і доводите його до кипіння.
Додайте тертий сир, знову помішуючи до його повного розчинення.
Далі масло сіль, спеції ще тушкуєте зо 2 хвилинки, ввесь час помішуючи.
Можете туди ж висипати зварені макарони і так само протушкувати 2 хвилини та подати на стіл.
Смачного!
Фото pexels