Ця страва дуже проста у приготуванні, але виходить ситною і смачною.
М’ясний фарш з картоплею і часником – відмінне рішення для швидкого і смачного обіду.
Інгредієнти:
- 600 г картоплі
- 3 помідори
- 1 цибулина
- сіль
- перець чорний мелений
- паприка
- 550 г фаршу
- 120 г твердого сиру
- 2-3 зубчики часнику
- італійські трави
Приготування:
Спочатку очищаємо цибулю і часник.
Помістіть цибулю і часник в блендер.
Добре подрібніть.
Потім змішайте м’ясо з цією сумішшю.
Додайте сіль, паприку, чорний перець та італійські трави.
Ви також можете використовувати інші спеції або трави, якщо хочете.
Добре перемішайте суміш руками.
Сформуйте з суміші кульки.
Очистіть картоплю.
Наріжте її скибочками товщиною близько 1 см.
Для вирізання можна використовувати різні декоративні фрези.
Тепер почніть викладати інгредієнти на деко в такому порядку.
Покладіть одну м’ясну котлету між двома картоплинами і притисніть.
Розташуйте все так по колу.
Потім залити томатним пюре готову картоплю і м’ясо.
На завершення посипаємо тертим сиром.
Запікати в духовці близько 40 хвилин при температурі 180 градусів.