Рецепти
Смачніших кабачкових оладок я ніколи не куштувала. Беріть на замітку та готуйте на здоров’я!

Смачніших кабачкових оладок я ніколи не куштувала. Беріть на замітку та готуйте на здоров’я!

Кабачкові оладки з кропом: швидкий рецепт від Євгена Клопотенка.

Шефкухар Євген Клопотенко поділився зі своїми шанувальниками в інстаграм рецептом смачних смажених кабачкових оладок.

Приготувати їх дуже просто і займає це лічені хвилини. На щастя кабачки в літній сезон знайти не складно. Клопотенко пропонує додати до кабачків трохи сушеного кропу та гарантує, що це буде дуже смачно.

“Пропорції: 1 кабачок, 1 яйце, столова ложка сметани, 3-4 столові ложки борошна. Сушений кріп – скільки ваша душа бажає, але у межах розумного.

Потім можете піти далі і прокачувати смак кабачкових чим хочете: м’ята, часник, сир, гриби, кукурудза. Це та база, де всі ваші ігри мають сенс, бо кабачки більше відповідають по структурі і підлаштовуються під інші продукти. Смажити треба в розігрітій олії десь по 1-2 хвилині з кожного боку”, – пишет шефкухар.

Смачного, друзі!

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Ievgen Klopotenko (@klopotenko)

Фото – скріншот

You cannot copy content of this page