Сон мені наснився віщий. Правда тоді я ще не знала, що він є віщим… І досі шкодую про те, що так легко у тому сновидінні чоловіка свого відпустила. Можливо, якби я хоч трохи посперичалась і не віддала його, то і живий би він був досі

Наша квартира була на п’ятому поверсі і вікна виходили прямо на автобусну зупинку. Досить часто моєму чоловікові доводилося їздити у відрядження на кілька днів. Розклад я вже знала напам’ять, тому завжди стояла біля вікна і чекала, коли він вийде з автобуса.

І ось наснився мені сон:

Вкотре я чекаю біля вікна, коли чоловік іде з автобусної зупинки. Але цього разу він вів під руку незнайому жінку. Я відразу ж приревнувала. Я помчала їм назустріч і стала волати на чоловіка:

– Що ж ти робиш? Я ж тебе чекаю, стою біля вікна. Звідки у тебе стільки нахабства?

Я глянула на жінку, а вона така красива і молода.

Очі чорні, вії густі, я ніколи навіть такого не бачила. Стоїть вона і дивиться на мене з висока, при цьому зухвало посміхаючись, мовила:

– Подивися яка я, а ти, коли останній раз на себе в дзеркало дивилася?

Я в той момент теж про це подумала і сказала вголос:

– Звичайно, чоловік перед такою красою не зможе встояти …

У той час як я з’ясовувала стосунки з чоловіком, жінка непомітно зникла. Немов крізь землю пішла. Тільки була тут, а через секунду її вже немає.

Наступної ночі мені приснився знову цей сон. точнісінько він. Лише жінка була вже трохи старшою, приблизно моя ровесниця.

А через рік мені наснилося, що я в кімнаті на другому поверсі. У кімнаті дуже світло. Я вийшла і спустилася по сходах в вестибюль, в якому багато дверей

Відкрила перші двері, там хтось спав на підлозі, відкрила другі – хтось спиною стоїть, відкрила наступну а там мій чоловік. Я підійшла до нього і кажу:

– Ти повернувся? А чому ти не йдеш додому?

Він сидів на підлозі і одягався. У відповідь сказав наступне:

– Прости мене, я одружився.

Я отетеріла просто !!! Але не показала, що мені це чути неприємно і спокійно відповіла:

– Одружився? Ну і добре. Давно пора.

Повернулась і швидко стала підніматися по сходах назад в ту кімнату.

Стала і задумалася:

– А чому я з ним так ласкаво? Зараз я йому влаштую.

Відчинила двері і вискочила на сходи. А там дивлюся чоловік йде з жінкою під ручку. Вона була його віку, але дуже красива. І вона також зухвало посміхалися.

– Познайомся, моя дружина! – каже чоловік.

А у мене аж мову відняло, проте я йому чемно відповіла:

– Молодець, що одружився. Тільки не зрозумію навіщо ти її додому до нас ведеш?

На цьому я прокинулася.

Після цього чоловіка мого не стало… Виходить, що ми неправильно думаємо про ту, хто приходить за нами – вона зовсім не з косою. Насправді вона дуже красива. Принаймні за моїм чоловіком прийшла красива.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page