Сирний суп з курячими сердечками: урізноманітніть свої страви цікавими рецептами
Пропонуємо спробувати сирний суп з курячими сердечками.
На відміну від м’яса, субпродукти коштують не так дорого. При цьому страва виходить ароматною, ситною та смачною.
Вам знадобиться:
4-5 картоплин;
1 морква;
1 цибулина;
600 р курячих сердечок;
100 г плавленого сирка;
100 г локшини;
сіль, перець, зелень за смаком.
Готуємо так:
Курячі сердечка добре промиваємо, розрізаємо навпіл і вичищаємо з них всі згустки, які можуть зіпсувати весь смак готової страви.
Довільними шматочками, подрібнюємо цибулю і картоплю. Моркву ріжемо невеликими кубиками. На сковороді з рослинною олією протягом 2-3 хвилин обсмажуємо цибулю і моркву.
Потім до овочів додаємо курячі сердечка і тушкуємо 15 хвилин. В процесі субпродукти солимо і перчимо. У киплячу воду засипаємо картоплю, а слідом відправляємо курячі сердечка, варимо 10-12 хвилин.
Додаємо плавлений сир, локшину, зелень і варимо суп до повної готовності. Щоб суп вийшов більш насиченим на смак, по можливості воду можна замінити овочевим або курячим бульйоном.
Смачного, друзі!
Фото з вільних джерел