Сирний суп з курячими сердечками: урізноманітніть свої страви цікавими рецептами

Сирний суп з курячими сердечками: урізноманітніть свої страви цікавими рецептами

Пропонуємо спробувати сирний суп з курячими сердечками.

На відміну від м’яса, субпродукти коштують не так дорого. При цьому страва виходить ароматною, ситною та смачною.

Вам знадобиться:

4-5 картоплин;

1 морква;

1 цибулина;

600 р курячих сердечок;

100 г плавленого сирка;

100 г локшини;

сіль, перець, зелень за смаком.

Готуємо так:

Курячі сердечка добре промиваємо, розрізаємо навпіл і вичищаємо з них всі згустки, які можуть зіпсувати весь смак готової страви.

Довільними шматочками, подрібнюємо цибулю і картоплю. Моркву ріжемо невеликими кубиками. На сковороді з рослинною олією протягом 2-3 хвилин обсмажуємо цибулю і моркву.

Потім до овочів додаємо курячі сердечка і тушкуємо 15 хвилин. В процесі субпродукти солимо і перчимо. У киплячу воду засипаємо картоплю, а слідом відправляємо курячі сердечка, варимо 10-12 хвилин.

Додаємо плавлений сир, локшину, зелень і варимо суп до повної готовності. Щоб суп вийшов більш насиченим на смак, по можливості воду можна замінити овочевим або курячим бульйоном.

Смачного, друзі!

Фото з вільних джерел