Сирники не смажу, бо не люблю цього смаку олії, тому роблю їх так

Сирники – це одна з найпростіших страв, яку легко зготувати і їх люблять всі. Але цей смак олії, яка просто з них скапує – я того не можу перенести, це мені аж бридко, я вже не кажу про бурю в шлунку від такої «смакоти». Тому шукала рецепт саме з нахилом до здорового харчування і знайшла в Клопотенка, за що йому дуже вдячна.

Інгредієнти:

450-500 г сиру

1 шт. яйце

50-80 г борошно

100 г цукору (4 ст. л.)

50-75 г родзинки

10 г цукор ванільний (1 ч. л.)

1 дрібка солі

Приготування:

1. Сир беріть добре відтиснений і сухий. До сиру додайте цукор, дрібку солі, ванільний цукор та яйце. Змішайте все в однорідну масу.

2. Додайте борошно, його може піти більше, все залежить від вологості сиру. Добре вимішайте, від цього залежить чи вийдуть вони пухкими.

3. Сформуйте невеликі, але широкі кулі та поставте на деко вистелене пергаментом. Випікати треба в режимі конвекції при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.

4. Подавати сирники можна й зі сметаною чи вашими улюбленими поливками.

Смачного!

Фото колаж.

You cannot copy content of this page