Такі інгредієнти ви навряд чи додавали в котлетки, а даремно! Готуйте по-новому, і насолоджуйтесь неймовірним смаком та ароматом!
Спробуй, вам напевно сподобається!
Картопляні котлети − вам знадобиться:
600 г картоплі,
1 яйце,
200 г печериць,
1 цибулина,
зелень (кріп, петрушка),
2 ст. ложки вершкового масла,
2 ст. ложки олії,
1 лавровий лист,
мелений коріандр за смаком,
чорний мелений перець за смаком,
сіль за смаком.
Картопляні котлети − готуємо так:
Гриби дрібно поріжте. Також дрібно поріжте цибулю. Подрібніть зелень.
Обсмажте гриби з цибулею, поки не випарується рідина. Трохи остудіть і подрібніть блендером.
Картоплю очистіть і відваріть до готовності в підсоленій воді з лавровим листом. Зробіть пюре, додавши вершкове масло.
Потім додайте у картоплю яйце, додайте обсмажені гриби, зелень, сіль, спеції і перемішайте.
З отриманої маси сформуйте картопляні котлети. Вмочіть котлети в борошно і обсмажте в олії приблизно по 3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
Подавайте картопляні котлети як окрему страву з овочами і зеленню.
Смачного, друзі!
Фото з вільних джерел