Такі інгредієнти ви навряд чи додавали в котлетки, а даремно! Готуйте по-новому, і насолоджуйтесь неймовірним смаком та ароматом!

Такі інгредієнти ви навряд чи додавали в котлетки, а даремно! Готуйте по-новому, і насолоджуйтесь неймовірним смаком та ароматом!

Спробуй, вам напевно сподобається!

Картопляні котлети − вам знадобиться:

600 г картоплі,

1 яйце,

200 г печериць,

1 цибулина,

зелень (кріп, петрушка),

2 ст. ложки вершкового масла,

2 ст. ложки олії,

1 лавровий лист,

мелений коріандр за смаком,

чорний мелений перець за смаком,

сіль за смаком.

Картопляні котлети − готуємо так:

Гриби дрібно поріжте. Також дрібно поріжте цибулю. Подрібніть зелень.

Обсмажте гриби з цибулею, поки не випарується рідина. Трохи остудіть і подрібніть блендером.

Картоплю очистіть і відваріть до готовності в підсоленій воді з лавровим листом. Зробіть пюре, додавши вершкове масло.
Потім додайте у картоплю яйце, додайте обсмажені гриби, зелень, сіль, спеції і перемішайте.

З отриманої маси сформуйте картопляні котлети. Вмочіть котлети в борошно і обсмажте в олії приблизно по 3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.

Подавайте картопляні котлети як окрему страву з овочами і зеленню.

Смачного, друзі!

Фото з вільних джерел