Рецепт для нас, дівчатка: хоча зараз і сильна половина людства стала замислюватися про здорове харчування!
Інгредієнти беремо в довільних обсягах: кому як подобається! Грудку відварити, інші продукти нарізали – і все!
Для себе особисто цей салат я заправляла заправкою на основі соєвого соусу, а от моїй родині подобається з майонезом.
Поєднання продуктів дивовижне: пекінська капуста, корейська морквина і куряча грудка – ситно, легко, свіжо і яскраво.
Вам знадобиться:
пекінська капуста,
свіжий огірок,
морква по-корейськи,
відварене куряче філе,
зелень кропу і петрушки,
сіль і чорний перець,
насіння кунжуту,
сметана або майонез (або легка заправка).
Готуємо так:
Пекінську капусту нарізаємо тонкою соломкою: товсті прожилки не використовуємо.
Свіжий огірок нарізаємо спочатку на слайси, а потім теж соломкою.
Дрібно ріжемо зелень: можете брати будь-яку, яка вам більше подобається.
Відварну курячу грудку розділяємо на волокна. Можна використовувати і куряче м’ясо для салатів.
Порада. Для салатів м’ясо необхідно варити не так, як для супу. Опускаємо грудку в уже киплячу воду, додаємо сіль і спеції, варимо не більше 20 хвилин. Остуджуємо в бульйоні, потім тільки дістаємо.
Всі інгредієнти з’єднуємо в мисці, додаємо моркву по-корейськи: якщо вона дуже довга, розріжте на 2-3 частини.
Солимо, перчимо, заправляємо майонезом або сметаною, перемішуємо.
Викладаємо салат на блюдо і посипаємо насінням кунжуту.
Салат можна подавати до столу! Салат-знахідка з курячим філе, легкий і смачний, зробить ваше життя яскравим!
Готуйте його в будь-якій кількості: все одно піде зі столу моментально – ось побачите!
Такий салат зможе замінити вечерю або обід для тих, хто вирішив позбутися від зайвих кілограмів: і ситний, і апетитний – і неймовірно смачний.
Смачного.
Передрук без посилання на hot-news – заборонений!
Фото ілюстративне, з вільних джерел
Сподобалась стаття? Поділіться з друзями на Facebook