Тієї ночі їй геть не спалось. Думки переповнювали голову і сон усе не йшов. аж тут шум у саду:«Знову троянди хтось рватиме! Є ні. Я цього так не залишу!». І побігла на кухню набрати повну каструлю крижаної води. Ну хто ж знав, чим усе те скінчиться

Зустріти свою другу половинку можна навіть у найбільш неочікувану мить. І у найбільш несподіваному місці. Ця історія про жінку, у саду якої хтось почав постійно красти квіти. Злодюжку, зрозуміло, необхідно було зловити і бажано так, аби й дорогу до того дому забув. Правда, чим все це закінчиться, героїня навіть уявити не могла.

Після розставання зі своїм коханим жінка переїхала до батьків. Тут вона намагалася забути свої розчарування. Усю себе дівчина присвятила роботі в саду, де вже за місяць розквітла розкішна клумба.

— Я вклала у сад усю свою енергію і любов, тому наші клумби були неперевершеними. Люди зупинялися біля паркану і часто захоплювалися красою, — хвалиться жінка.

Але квіти почали зникати. Хтось не жаліючи краси і чужої праці їх обривав ночами, та ще й витоптував інші.

Мама жінки припустила:

— Це місцеві діти! Вони неодноразово приходили до нас вночі за полуницею.

Ну і що, що діти? Квіти ж навіщо обривати? І ось одного разу вночі наша героїня почула шум у саду. Вона не витримала. Схопилася з ліжка, побігла на кухню за каструлею з крижаною водою і підійшла до вікна.

— Коли я побачила силует, що пробирається до моєї клумби, я вирішила облити не прошеного гостя водою. Але мокра каструля вислизнула з рук. Я почула глухий стукіт. Злодюжка розпластався по землі. Я не очікувала такого. Не вистачало ще, якщо я людину на той світ через квіти відправила.

Жінка швидко збігла вниз сходами і увімкнула світло на вулиці. Однак постать біля клумби з квітами жодним чином не відреагувала. То була не дитина, а досить таки великий дорослий чоловік

— Я доторкнулася до чоловіка ногою, і він поворухнувся. Було очевидно, що він не розумів, де перебуває, та що трапилось. Але за мить уже остаточно отямився.

Виявляється, неподалік жив брат цього чоловіка. Він часто його відвідував. Найчастіше хлопці проводили вечори у місцевому кафе. Там працювала дівчина, яка подобалася нашому герою. Як позалицятись? Чоловік вирішив дарувати квіти. А де взяти їх у пізній час? Рвати з чиєїсь клумби! Обравши найгарнішу, він і став добувати їх таким чином. Ось і цього разу переліз через паркан за трояндами. І тут таке!

А що ж далі? Зараз жінка сміється, згадуючи цю історію:

— Це було смішно до сліз. Він був ще й наскрізь мокрий. а ще соромно йому було так, що сидів червоний мов рак, на тій грядці. Я запросила його до будинку і запропонувала суху сорочку. І каву. Дівчина з кафе його більше не цікавила… Через рік він зробив мені пропозицію. У нас вже двоє дітей. І що ще тут сказати?

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page