Це неймовірна насолода: гарбузовий крем-суп за цим рецептом я б готувала хоч через день. Як діти, так і чоловік уплітають його за обидві щоки. Записуйте рецепт та готуйте на здоров’я!
Гарбузовий крем-суп – ну Нямка, інакше не скажеш!
Для приготування вам знадобиться:
Цибуля.
2 зубчики часнику.
Вершкове масло.
Олія.
1 кг гарбуза.
1 літр води.
Сіль, перець, лавровий лист – за смаком.
200 мл вершків жирності 20% і більше.
Готуємо так:
Підсмажуємо цибулю та 2 тертих зубчики часнику на олії і вершковому маслі.
Додаємо порізаний гарбуз та заливаємо водою. Тушкуємо.
Додаємо сіль і перець, подрібнений лавровий лист та міксуємо блендером, поки гарбуз не стане м’яким.
Вливаємо 200мл вершків та знову міксуємо.
Наприкінці можна додати мускатний горіх чи трохи цукру, якщо гарбуз несолодкий.
Смачного, друзі!
Фото взяте з вільних джерел