Ці млинці можна їсти як на сніданок, так і на вечерю. Дуже смачно і красиво: Сир та зелень додають страві неймовірно ніжного смаку. Рецепт!
Самі по собі млинці вже є досить універсальними: їх можна їсти як з начинками, так і просто з варенням, джемом чи згущеним молоком. Окрім цього, у тісто для млинців можна додати сир та зелень, завдяки чому вийде повноцінна страва.
Фудблогерка Анна Станкевич (anny.cooking) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом млинців на молоці з сиром та зеленню.
Інгредієнти на 15-16 млинців:
яйця – 2 шт
сіль – 1 ч. л.
цукор – 1 ч. л.
борошно – 300 г
розпушувач – 1 ч. л.
молоко – 500 мл
твердий сир – 100 г
олія рослинна – 2 ч. л.
зелень
Готуємо так:
1. Натерти сир на тертці.
2. Подрібнити зелень.
Змішати яйця з цукром та сіллю.
4. До яєць просіяти борошно та розпушувач. Перемішати.
5. Поступово додати тепле молоко, олію, сир та зелень. Перемішати.
6. Посмажити млинці.
Переглянути цей допис в Instagram
Фото – скріншот з відео