Ці млинці можна їсти як на сніданок, так і на вечерю. Дуже смачно і красиво: Сир та зелень додають страві неймовірно ніжного смаку. Рецепт!

Ці млинці можна їсти як на сніданок, так і на вечерю. Дуже смачно і красиво: Сир та зелень додають страві неймовірно ніжного смаку. Рецепт!

Самі по собі млинці вже є досить універсальними: їх можна їсти як з начинками, так і просто з варенням, джемом чи згущеним молоком. Окрім цього, у тісто для млинців можна додати сир та зелень, завдяки чому вийде повноцінна страва.

Фудблогерка Анна Станкевич (anny.cooking) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом млинців на молоці з сиром та зеленню.

Інгредієнти на 15-16 млинців:

яйця – 2 шт

сіль – 1 ч. л.

цукор – 1 ч. л.

борошно – 300 г

розпушувач – 1 ч. л.

молоко – 500 мл

твердий сир – 100 г

олія рослинна – 2 ч. л.

зелень

Готуємо так:

1. Натерти сир на тертці.

2. Подрібнити зелень.

Змішати яйця з цукром та сіллю.

4. До яєць просіяти борошно та розпушувач. Перемішати.

5. Поступово додати тепле молоко, олію, сир та зелень. Перемішати.

6. Посмажити млинці.

Фото – скріншот з відео

You cannot copy content of this page