Цікава підказка для господиньок, чим побалувати свої рідних на сніданок. Готується на: раз-два-три, а похвали – не обберетесь!
Яєчня з шинкою в булочці
Вам знадобиться:
3 булочки
Вершкове масло 45 г
150 г шинки
3 столові ложки вершків
3 яйця
Сіль, мелений перець, кріп за смаком
Готуємо так:
Увімкніть духовку на 200 градусів. Деко застеліть харчовим пергаментом.
Булочки розріжте та вийміть м’якуш. На дно налийте трохи олії, далі нарізану соломкою шинку. Потім у кожну з булочок вкиньте по ложці вершків та по одному яйцю, а навколо жовтка тертим сиром.
Далі фаршировані булочки відправте у духовку на 5 хвилин, після цього зменшіть температуру до 180 градусів і випікайте ще 15 хвилин. Готові булочки посипте спеціями та зеленню.
Смачного, друзі!
Фото ілюстративне спеціально для hot-news