Цікава підказка для господиньок, чим побалувати свої рідних на сніданок. Готується на: раз-два-три, а похвали – не обберетесь!

Цікава підказка для господиньок, чим побалувати свої рідних на сніданок. Готується на: раз-два-три, а похвали – не обберетесь!

Яєчня з шинкою в булочці

Вам знадобиться:

3 булочки

Вершкове масло 45 г

150 г шинки

3 столові ложки вершків

3 яйця

Сіль, мелений перець, кріп за смаком

Готуємо так:

Увімкніть духовку на 200 градусів. Деко застеліть харчовим пергаментом.

Булочки розріжте та вийміть м’якуш. На дно налийте трохи олії, далі нарізану соломкою шинку. Потім у кожну з булочок вкиньте по ложці вершків та по одному яйцю, а навколо жовтка тертим сиром.

Далі фаршировані булочки відправте у духовку на 5 хвилин, після цього зменшіть температуру до 180 градусів і випікайте ще 15 хвилин. Готові булочки посипте спеціями та зеленню.

Смачного, друзі!

Фото ілюстративне спеціально для hot-news