Breaking News
Невідомо, скільки б продовжувався такий стан, але Алла одержала запрошення до нотаріуса. І дізналася, що і дачу, і «Волгу», що залишилася після батька, і всі сімейні цінності мати заповіла Вадиму. Документ був написаний того дня, коли Алла пішла до Олега. Відтак знайшла товсту пачку листів Вадима
Тишу в кабінеті перервав сигнал на мобільному телефоні чоловіка, що лежав на столі. Оксана не мала звички «ритися» в його телефоні, бо завжди довіряла коханому. Однак вирішила глянути, може, там щось термінове. Побачене і прочитане остаточно збило з пантелику: «Я все підготувала. Думаю, вона не здогадається. Вечір має бути незабутнім». І відправник – «Ланочка».
У неділю вранці на Таниному подвір’ї на все село вигравали музики. А дівчину під гіркі весільні пісні вдягали у вельон. Мати радісно благословила доньку, хоч не розуміла, чого дитина така зажурена, куди подівся її дзвінкий сміх. Хоч би не заслабла? А коли у двір під весільний марш зайшли гості молодого, всі замовкли
Йде втомлена жінка з роботи, тягне важкі сумки, по дорозі заскочивши в магазин. «Що ж, – питаю, – так надриватися? Невже допомогти нікому?» «Та є кому, – відповідає. – Два сини вдома. Одному – двадцять сім років, іншому – тридцять один рік. Вперлися в свої комп’ютери, ніяк не витягнути. Зараз прийду, почнуть по пакетах лазити, хапати на ходу. Хоч би одружилися чи що? Все легше було б»
Іра мовчки розігрівала вечерю. Мовчазну тишину порушило сповіщення в її мобільному. На екрані висвітився невідомий номер. Відкрила повідомлення і застигла на місці. Це були світлини
Рецепти
Ця неймовірно смачна картопля припаде до душі кожному вашому гостю. Гадаю, що і ви ще так не готували цей овоч. Цікаво і неймовірно смачно!

Ця неймовірно смачна картопля припаде до душі кожному вашому гостю. Гадаю, що і ви ще так не готували цей овоч. Цікаво і неймовірно смачно!

Багато хто не любить чорнослив через жорстку структуру і специфічний смак.

Але ми впевнені, що цей продукт просто слід навчитися правильно готувати. Печений чорнослив – це справжній делікатес, який не тільки покращує властивості інших інгредієнтів страви, а й сам набуває надзвичайний смак. Курячі крильця з молодою картоплею і чорносливом – страва, яка зачаровує!

Це смачно, ситно і максимально легко. Солодкий, але не нудотний смак курки та картоплі ви запам’ятайте надовго і ще не раз захочете їх приготувати. При бажанні, доповніть список інгредієнтів і іншими сухофруктами – результатом будете здивовані.

Вам знадобиться:

Картопля 500 г

Куряче крило 500 г

Цибуля 1 шт.

Чорнослив 40 г

Соняшникова олія 1 ст. л.

Петрушка 20 г

Чорний перець (мелений) за смаком

Сіль за смаком

Готуємо так:

Ретельно вимийте і висушіть молоду картоплю, залишивши шкірку. Великі екземпляри розрізати на частини. Курку промийте, висушіть серветкою, покладіть всередину рукава для запікання, приправте спеціями за смаком і покладіть на деко.

Картоплю розкладіть навколо крилець. Чорнослив також розкладіть хаотично. Можете розрізати його навпіл для більш насиченого смаку. Цибулю очистити, нарізати великими часточками і також розкладіть біля курки.

Побризкайте інгредієнти маслом і посипте сіллю. Рукав закрийте і зробіть пару проколів зубочисткою. Деко відправте в розігріту заздалегідь до 200 градусів духовку. Готуйте страву 45-50 хвилин.

За 15 хвилин до закінчення готування зробіть круглий отвір в рукаві, щоб курка і картопля придбали рум’яної скоринки. В кінці дайте страві трохи охолонути і діліть на порції. Прикрасіть рубаною зеленню.

До речі, в якості м’ясного інгредієнта можете взяти як курячі стегна, так і гуляш. А чорнослив спробуйте доповнити родзинками і курагою, тільки в такому випадку страва буде ще солодшою. Якщо вам сподобався цей рецепт, приготуйте також до свята реберця з чорносливом . Ця страва не вимагає ні гарніру, ні закуски! А вам подобається чорнослив? Як завжди його готуєте? Розкажіть про це в коментарях, а рецепт збережіть, щоб не втратити!

Смачного, дорогі мої!

Передрук без посилання на hot-news – заборонений!

Фото ілюстративне, з вільних джерел

Сподобалась стаття? Поділіться з друзями на Facebook