Цим рецептом зі мною поділилася свекруха. Приготувавши, я приємно здивувалася. Такою смакотою я та мої рідні ще не хрумтіли! Рецепт
Якщо ви хочете залишити огірки хрусткими та ароматними, варто обирати саме засолення. Овоч заливається пряним розсолом, який додає неймовірного смаку і просочує продукт різноманітними ароматами. Огірки будуть готовими дуже швидко.
Готуйте та дивуйте своїх рідних.
Вам знадобиться:
огірки
сіль
часник
кріп
вода питна та банка( або контейнер скляний)
Готуємо так:
1. Огірки помити і обрізати з обох боків, розрізати на чотири частини.
2. На дно викласти розрізані навпіл зубці часнику, кріп, тоді огірки, зверху теж кріп та часник.
3. Сіль розчинити у воді і залити так, щоб повністю покрило огірки і закрити кришкою.
4. Пропорції повинні бути наступні: на 0.5 л води – 1 ч.л солі, на 1 л води – 1 ст.л.
5. Поставити банку/контейнер в холодильник. Не у тепле місце, бо таким чином овоч кваситься і стає м’яким.
Фото ілюстративне