Цим рецептом зі мною поділилася свекруха. Приготувавши, я приємно здивувалася. Такою смакотою я та мої рідні ще не хрумтіли! Рецепт

Цим рецептом зі мною поділилася свекруха. Приготувавши, я приємно здивувалася. Такою смакотою я та мої рідні ще не хрумтіли! Рецепт

Якщо ви хочете залишити огірки хрусткими та ароматними, варто обирати саме засолення. Овоч заливається пряним розсолом, який додає неймовірного смаку і просочує продукт різноманітними ароматами. Огірки будуть готовими дуже швидко.

Готуйте та дивуйте своїх рідних.

Вам знадобиться:

огірки

сіль

часник

кріп

вода питна та банка( або контейнер скляний)

Готуємо так:

1. Огірки помити і обрізати з обох боків, розрізати на чотири частини.

2. На дно викласти розрізані навпіл зубці часнику, кріп, тоді огірки, зверху теж кріп та часник.

3. Сіль розчинити у воді і залити так, щоб повністю покрило огірки і закрити кришкою.

4. Пропорції повинні бути наступні: на 0.5 л води – 1 ч.л солі, на 1 л води – 1 ст.л.

5. Поставити банку/контейнер в холодильник. Не у тепле місце, бо таким чином овоч кваситься і стає м’яким.

Фото ілюстративне

You cannot copy content of this page