Кума моя з тих жінок, які все встигають, тому я підозрюю, що вона відьма. Але вона сміється і каже, що головне правильно продумати святкування і тоді на свято не бігаєш з тарілками, а поважно сидиш з гостями.
– Два види закусок можеш зробити за день до свята, зробити на салати заготовки та одну гарячу страву на саме свято. І ти маєш час причепуритися і гості смакують та тебе хвалять, – каже вона.
Інгредієнти:
• Крабові палички – 8 шт або крабове м’ясо – 150 гр
• Яйця – 4 шт
• Відварені яйця -3 шт
• Молоко – 2 столові ложки
• Борошно – 120 гр
• Сир твердий – 100 гр
• Пармезан – 30 гр
• Грецький йогурт, сметана або майонез
• Сіль
• Часник
• Кріп
Приготування:
1. Робимо рулет: збиваємо яйця, трішечки солимо, додаємо молоко і борошно. Крабові палички подрібнюємо в бленд ері чи на терці і додаємо в тісто. Перемішуємо і залишаєм на хвилин 5, поки готуємо духовку та пательню.
2. Пательню застелюємо пергаментом і виливаємо тісто. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
3. Готуємо начинку: тремо на дрібній терці варені яйця, сир, кріп і перемащуємо майонезом, сметаною чи йогуртом – хто чим любить.
4. Дістаємо рулет з духовки та віддираємо від пергаменту. Даємо трохи охолонути і намащуємо начинкою та скручуємо в рулет. Запихаємо в харчву плівку та ставимо в холодильник на кілька годин або й на ніч.
Смачного!
Фото ілюстративне pixabay