Цю закуску на ювілеї куми змели зі столу! Такого рулету з крабів я ще не їла

Кума моя з тих жінок, які все встигають, тому я підозрюю, що вона відьма. Але вона сміється і каже, що головне правильно продумати святкування і тоді на свято не бігаєш з тарілками, а поважно сидиш з гостями.

– Два види закусок можеш зробити за день до свята, зробити на салати заготовки та одну гарячу страву на саме свято. І ти маєш час причепуритися і гості смакують та тебе хвалять, – каже вона.

Інгредієнти:

• Крабові палички – 8 шт або крабове м’ясо – 150 гр

• Яйця – 4 шт

• Відварені яйця -3 шт

• Молоко – 2 столові ложки

• Борошно – 120 гр

• Сир твердий – 100 гр

• Пармезан – 30 гр

• Грецький йогурт, сметана або майонез

• Сіль

• Часник

• Кріп

Приготування:

1. Робимо рулет: збиваємо яйця, трішечки солимо, додаємо молоко і борошно. Крабові палички подрібнюємо в бленд ері чи на терці і додаємо в тісто. Перемішуємо і залишаєм на хвилин 5, поки готуємо духовку та пательню.

2. Пательню застелюємо пергаментом і виливаємо тісто. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

3. Готуємо начинку: тремо на дрібній терці варені яйця, сир, кріп і перемащуємо майонезом, сметаною чи йогуртом – хто чим любить.

4. Дістаємо рулет з духовки та віддираємо від пергаменту. Даємо трохи охолонути і намащуємо начинкою та скручуємо в рулет. Запихаємо в харчву плівку та ставимо в холодильник на кілька годин або й на ніч.

Смачного!

Фото ілюстративне pixabay

You cannot copy content of this page