У Оксани тоді грошей ні на які поїздки до моря не було і ось, справа була влітку, попросилася вона з дітьми на два тижні до сестри на дачу. Та пустила, але з умовою, щоб вони харчувалися окремо і з городу та саду нічого не рвали, ну і самі себе повністю обслуговували. Оксана погодилася. А одного вечора Оксанина сестра зварила сосиски і залишила так, що діти знайшли. Що тут почалось!

Цю історію розповіла мені колишня колега, нехай буде Оксана, зараз цілком собі успішна дама. В кінці 90-х вона розлучилася з чоловіком і залишилася одна з двома дітьми 7 і 5 років.

З роботою в той час було погано, заробляла вона зовсім мало. Аліменти колишній чоловік не платив і взагалі в їх житті ніякої участі не приймав. Батьки її на той момент вже відійшли у інший світ і з родичів залишилася одна тільки сестра. Вона старше Оксани на 7 років і з самого дитинства у них були досить прохолодні стосунки.

Так ось ця її сестра в той час вдало вийшла заміж: чоловік непогано заробляв, а вона сиділа вдома з дитиною – взимку в столиці, влітку перебиралися на дачу, плюс щороку їздили відпочивати по закордонах.

У Оксани тоді грошей ні на які поїздки до моря не було і ось, справа була влітку, попросилася вона з дітьми на два тижні до сестри на дачу. Та пустила, але з умовою, щоб вони харчувалися окремо і з городу та саду нічого не рвали, ну і самі себе повністю обслуговували. Оксана погодилася.

Перший тиждень все було добре, сестра з чоловіком навіть звозили Оксану з дітьми скупатися на озеро і влаштували там спільний шашлик. Але провести на дачі два тижні їм не вдалося. Закінчилося все дуже несподівано.

Сестра зварила собі і чоловікові сосиски на вечерю і залишила їх на плиті в каструлі. А молодший син Оксани їх знайшов. І хоча дитині вона говорила, що ніяку чужу їжу брати не можна, він не стримався. Вже дуже йому сосисок захотілося, як він потім пояснив. А треба сказати, що Оксана з дітьми тоді дійсно бідно жили і харчувалися погано. Загалом, з’їв він в результаті всі сосиски, які ця сестра наварила (штук 7 їх було). З’їв, нікому нічого не сказав і пішов далі гуляти.

Через півгодини здійнялась буря, сестра волала на весь будинок: куди поділися їхні сосиски на вечерю? Довго з’ясовували, поки, нарешті, дитина не зізналась. Ось і все. Наговорили один одному купу гидот і на наступний же день Оксана з дітьми з дачі з’їхала.

Не спілкувалися майже 6 років. Потім ця сестра розлучилася зі своїм чоловіком і ніби як на землю спустились, і вони помирилися. Ну, як помирилися, телефонують іноді, але в гості один до одного так і не їздять, хоча пройшло вже більше двадцяти років.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page