У салатовому жилеті: Віра Брежнєва показала шанувальникам, як відправляє гуманітарну допомогу на Україну (фото)

У салатовому жилеті: Віра Брежнєва показала шанувальникам, як відправляє гуманітарну допомогу на Україну.

З перший днів війни співачка, яка жила та працювала в РФ, висловлювала підтримку рідній Україні. Зараз зірка не лише на словах, але й на ділі допомагає Батьківщині.

Артистка родом з міста Кам’янське Дніпропетровської області після початку війни Росії проти України виїхала до Італії. Там Віра Брежнєва волонтерила у центрі для допомоги біженцям.

Днями зірка прилетіла до Варшави, де вирішила допомогти у волонтерському центрі упаковувати гуманітарний вантаж для України.

Волонтерка Ольга Руднєва розповіла в Instastories, що артистка від ранку самостійно завантажувала фури гуманітаркою на складі, поки чоловіки відпочивали.

“Хлопці ще не прокинулися, тому рання пташка Віра Брежнєва вантажить фури з самого ранку. Всі, кому ми обіцяли, дивіться. Віра дійсно завантажує фури”, – наголосила Руднєва.

На кадрах видно, що Брежнєва у звичайному спортивному костюмі та салатовому жилеті возила вантаж по складу. Також вона контролювала процес завантаження транспорту.

Сама ж співачка у Instastories зазначила, що обожнює працювати в Help Ukraine Center. Зірка також пояснила, що організації зараз не вистачає.

Як відомо, на склад благодійної організації Help Ukraine Center, де волонтерить Брежнєва, уся гуманітарка
надходить від небайдужих людей, які просто хочуть допомогти українцям. Там волонтери її розвантажують та завантажують у фури, які відвозять допомогу в різні міста України.

Фото взяті з мережі

You cannot copy content of this page