Урізноманітніть літнє меню: рецепт кабачкових млинців, які сильно полюбляють мої діти та чоловік
Щоб урізноманітнити літнє меню, можна приготувати млинці з раннього овочу.
Для цього рецепта підійдуть молоді кабачки без великого насіння. Якщо ж овочі переросли, найкраще очистити їх від шкірки, яка робитиме тісто менш ніжним.
Вам знадобиться:
2 яйця
1 середній кабачок (250 – 300 г)
300 мл молока
250 г борошна
4 ст. л рафінованої олії
пучок кропу
1 ч. л цукру
1/2 ч. л солі
перець за смаком
Готуємо так:
1. У мисці змішуємо яйця, цукор, сіль, перець та молоко. Додаємо просіяне борошно та замішуємо тісто.
2. Кабачок нарізаємо невеликими кубиками і перебиваємо в пюре за допомогою блендера. Додаємо до тіста й гарно перемішуємо.
3. Рафіновану олію нагріваємо на пательні, виливаємо в тісто та перемішуємо. Смажимо млинці на сухій пательні. З цієї кількості тіста у мене вийшло 11 млинців.
Смачного, друзі!
Фото ілюстративне