Урізноманітніть літнє меню: рецепт кабачкових млинців, які сильно полюбляють мої діти та чоловік

Урізноманітніть літнє меню: рецепт кабачкових млинців, які сильно полюбляють мої діти та чоловік

Щоб урізноманітнити літнє меню, можна приготувати млинці з раннього овочу.

Для цього рецепта підійдуть молоді кабачки без великого насіння. Якщо ж овочі переросли, найкраще очистити їх від шкірки, яка робитиме тісто менш ніжним.

Вам знадобиться:

2 яйця

1 середній кабачок (250 – 300 г)

300 мл молока

250 г борошна

4 ст. л рафінованої олії

пучок кропу

1 ч. л цукру

1/2 ч. л солі

перець за смаком

Готуємо так:

1. У мисці змішуємо яйця, цукор, сіль, перець та молоко. Додаємо просіяне борошно та замішуємо тісто.

2. Кабачок нарізаємо невеликими кубиками і перебиваємо в пюре за допомогою блендера. Додаємо до тіста й гарно перемішуємо.

3. Рафіновану олію нагріваємо на пательні, виливаємо в тісто та перемішуємо. Смажимо млинці на сухій пательні. З цієї кількості тіста у мене вийшло 11 млинців.

Смачного, друзі!

Фото ілюстративне

You cannot copy content of this page