Рецепти
Варення з абрикос відтепер буду готувати лише за цим рецептом: фрукти виходять цілими

Варення з абрикос відтепер буду готувати лише за цим рецептом: фрукти виходять цілими

Абрикоси – ідеальні фрукти для приготування смачного варення, а також начинок для пирогів, тортів та вареників. Ще з них можна робити смачні соуси до м’яса, а також риби.

Кулінарка Ольга Матвій поділилася на своєму YouTube-каналі рецептом вдалого абрикосового варення, яке буде дуже смачним і ароматним

Вам знадобиться:

абрикоси – 1 кг

цукор – 600-800 г

вода – кілька столових ложок

Готуємо так:

1. Помийте абрикоси, видаліть кісточки.

2. У посуд, у якому варитимете варення, налийте трохи води, щоб було покрите дно. Всипте цукор і перемішайте.

3. Викладіть абрикосові часточки, засипте цукром.

4. Поставте на найменший вогонь та варіть, доки не розтане цукор. Заберіть і не перемішуйте ложкою, залиште на 2 години.

5. Після доведіть до кипіння, зніміть та залиште варення на ніч, настоятися.

6. Поставте на вогонь, доведіть варення до кипіння та законсервуйте.

Фото – скріншот з відео

You cannot copy content of this page