Рецепти
Великий піст 2019: рецепт грушевого пирога з медом

Шукаєте рецепт смачного пісного пирога? Грушевий пиріг з медом і горіхами – то, що вам потрібно.

Він виходить дуже м’яким і ароматним. Джерело

Пісний грушевий пиріг

Складові:

  • 1 стакан цукрового піску
  • 1 стакан води
  • 2 ст.л. меду
  • пакетик розпушувача
  • щіпка кориці
  • 1/4 склянки подрібнених горіхів
  • 0,5 склянки рослинного масла
  • 1,5 склянки борошна
  • 7 груш

Читайте також: Як правильно варити рис

Рецепт приготування:

1. У сотейник всипати цукор, влити воду і рослинне масло. Прогріти до повного розчинення цукру. Додати мед.

2. Зняти з вогню, додати соду, корицю, горіхи і борошно. Тісто має вийти як густа сметана.

3. Груші порізати на середні шматки і викласти в форму для запікання.

4. Залити груші тестом і випікати в розігрітій духовці близько години при температурі 200-220 С (орієнтуйтеся по своїй духовці).

5. Перед подачею пиріг остудити і посипати просіяного цукровою пудрою.

facebook