Відома астролог назвала нову дату масштабного наступу Росії на Україну: “Друзі, ви напевно багато зараз за ким стежите і помітили, що всі як один кричали, що у квітні все піде на спад і в середині квітня мало не перемога. Я б була дуже рада якби це було саме так”

Гороскоп до кінця квітня показує напружений період. Як каже астролог Ганна Єфремова, на країну очікує небезпечний коридор затемнень, який триватиме аж до листопада 2022 року.

“Друзі, ви напевно багато зараз за ким стежите і помітили, що всі як один кричали, що у квітні все піде на спад і в середині квітня мало не перемога. Я б була дуже рада якби це було саме так. Але карти показують зворотне. Я сильно напружуюсь деякими показниками натальної карти України і вважаю, що період з 14-19 квітня може бути вкрай важкий через  наступальні дії з боку Російського Агресора”, – пише астролог.

З 30 квітня Україна увійде в коридор затемнень, який закінчиться аж 8 листопада 2022 року.

“Ми переживемо два сонячні та два місячні затемнення. І це буде дуже не простий час”, – зазначає астролог.

Вона додала, що 16 травня 2022 року відбудеться повне місячне затемнення у знаку Скорпіон, а передуватиме йому повний місяць у знаку Терези і це дасть величезний Енерго поштовх і перейде в Шула Дашу 22 травня 2022 року.

“Розслаблятися не можна! Ваше завдання, убезпечити себе та дітей. Завдання країни протриматися мінімум до кінця вересня 2022 року”, – зазначила астролог.

Інша астролог, Ганна Федоренко,  розповіла, коли закінчиться війна в Україні 2022 року і як розвиватимуться події найближчим часом. За її словами, бойові дії можливі на початку квітня, а потім на Україну чекають кардинальні зміни на краще.

Слава Україні!

Передрук без посилання на hot-news.com.ua заборонено.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел, hot-news.com.ua.

You cannot copy content of this page