Відпочинок чи з точністю навпаки: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вихідні, 7-8 травня

Відпочинок чи з точністю навпаки: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вихідні, 7-8 травня

Овни, Тельці, Леви та Водолії зможуть сповна насолодитися вихідними та відпочити. Близнюків чекає напружена робота, а Дівам доведеться вирішувати багато проблем.

Тарологиня та прогнозистка Ольга Соломко склала гороскоп для всіх знаків зодіаку на 7-8 травня. Дізнайтеся, що чекає на вас.

Овен

Напрочуд спокійні у вас будуть вихідні, і ви зможете трохи перепочити. На щастя, ви зможете собі дозволити навіть зависнути у якомусь тихому та спокійному місці та провести ці дні максимально розслаблено.

Телець

Скористайтесь нарешті своїм правом відпочити, бо перебувати тривалий час у такому напруженні просто небезпечно для вашого фізичного і психічного здоров’я. І займіться чимось ну геть спокійним і непродуктивним.

Близнюки

Ви перебуваєте у звичному напруженому ритмі, не дозволяєте собі жодних послаблень, багато працюєте, викладаєтесь повною мірою, навіть якщо від вас ніхто нічого не вимагає. Адже ви самі кайфуєте від такого стану.

Рак

Настрій буде піднесений і навіть святковий, ви перебуваєте у піднесеному стані й навіть заряджаєте інших своїм оптимізмом. Зараз для вас буде важливо перебувати серед людей і обмінюватися з ними позитивом.

Лев

Ці дні стануть певним перепочинком від напруження останніх тижнів, але відпочинок буде короткочасним і якимось зіжмаканим, адже термінові справи не дадуть вам повністю розслабитися і відновитися.

Діва

Знову клопоти та біганина, ви не встигаєте завершити одну справу, як тут уже навалюється інша, і під цим тягарем незавершеності ви перебуваєте всі вихідні, не в силах впоратися з цією навалою незавершених справ.

Терези

Навіть якщо ви нікуди не збираєтесь, цими вихідними можете кудись вирушити, отак раптово зібратися і завіятися світ за очі. Тому краще заздалегідь зібрати хоч якісь речі, щоб потім не шукати найнеобхідніше для подорожі.

Скорпіон

Варто очікувати бурхливого розвитку подій, які стануть продовженням загальних тенденцій цього тижня. Ви й у вихідні все ще вирішуєте важливі завдання, а ще – сперечаєтесь та переконуєте інших у своїй правоті.

Стрілець

У вас не буде змоги вільно рухатися, втім, ви самі на себе можете накласти певні обмеження і засісти десь в куточку, щоб нічого не бачити і не чути. Втім, це буде на зараз найкраще рішення, бо сили треба берегти.

Козеріг

Хоч турбот буде чимало, але удача на вашому боці, і ви можете багато своїх завдань зробити чужими руками чи й просто скасувати певну частину роботи. Словом, вам щаститиме швидко і безболісно впоратися з роботою і навіть відпочити.

Водолій

Вихідні у вас будуть дуже сімейними, нарешті ви із радістю проводите час із своїми близькими. І тут головне – максимально присвятити час рідним і не відволікатися на інші подразники, якщо це можливо.

Риби

Буде шалене бажання заховатися десь подалі від світу, максимально убезпечити себе від різних сторонніх впливів і пересидіти кілька днів у безпечному місці, чим зберегти себе та психіку.

Фото ілюстративне

You cannot copy content of this page