Вона стала ображатися на мене, але спочатку я не розуміла через що. До неї батьки приїжджають кожні вихідні і привозять пакети з продуктами. А ще вони забирають онука, щоб дочка відпочила. Ну тут все зрозуміло, адже вони шкодують дочку і допомагають. А я приходжу один раз в тиждень на кілька годин. Більше не витримую, так як онук мене вимотує. А чоловік заїжджає до них раз на місяць

3 роки тому наш син одружився на дуже і дуже не хорошій дівчині. Нам з чоловіком вона відразу не сподобалася. У неї є ще старша і молодша сестра. Старша заміжня, а молодша вчиться в останньому класі. Батьки у неї хороші і прості люди, які досі працюють. А ось ми з чоловіком на пенсії.

Рік тому у молодої сім’ї знайшовся син, який став для нас і батьків невістки першим онуком. Після цього відносини між мною і дружиною сина зіпсувалися.

Вона стала ображатися на мене, але спочатку я не розуміла через що. До неї батьки приїжджають кожні вихідні і привозять пакети з продуктами. А ще вони забирають онука, щоб дочка відпочила. Ну тут все зрозуміло, адже вони шкодують дочку і допомагають. А я приходжу один раз в тиждень на кілька годин. Більше не витримую, так як онук мене вимотує. А чоловік заїжджає до них раз на місяць.

Син став ображатися на нас, так як вважає, що ми дуже хотіли внука, а тепер він ледь нас знає. Я йому пояснюю, що приходжу, коли є час, адже вдома є свої справи.

Мені зрозуміло, що тут дружина йому постійно капає на сіру речовину, мовляв, твоя мама не допомагає мені з дитиною. Однак я й не повинна. Я свого сина виростила. А це її дитина, так що нехай вчиться бути матір’ю. А у них безплатною нянькою бути не збираюся.

Мені якось подруга розповідала. Її син теж нещодавно став батьком. Додому приходить до молодої сім’ї, а син з дочкою грається в той час, як його дружина лежить на дивані і дивиться телевізор. І теж весь час обурюється, що бабуся так рідко до них приходить.

Тобто вона буде сидіти з онуком, а та розвалиться на дивані і буде дивитися серіал? Останнім часом, коли я приходжу до сина додому, то бачу ясно в очах його дружини, що я зобов’язана, на її думку, сидіти з онуком. І вона лиш шукає привід, щоб кудись піти.

Однак я ні разу не здала своїх позицій. Вона багато разів хотіла піти, то до подружки на день народження, то на весілля, а я завжди знаходила відмовки: здоров’я, сама на гостину йду, або праску не вимкнула.

Оскільки знаю, що, якщо хоч раз поступлюся, вона потім з мене не злізе. Своїх батьків по буднях вона просити не може, так як вони працюють. До того ж вони не зобов’язані допомагати, адже у них три дочки, так вважає невістка.

А у мене лише одна дитина, тому я повинна регулярно няньчитися з онуком, а ще допомагати грошима. Та не до тієї свекрухи вона потрапила. Я бабуся, а не нянька.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua/ – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page