Вони мене доведуть до краю. Моя мама і мій чоловік. Це вічне протистояння двох рідних мені людей не припиняється вже дев’ять років. Я немов між двох вогнів перебуваю постійно. Почула їхню розмову і дар мови втратила

Вони мене доведуть до краю. Моя мама і мій чоловік … Це вічне протистояння двох рідних мені людей не припиняється вже дев’ять років. Я немов між двох вогнів перебуваю постійно. Більше немає сил.

І так було завжди. Моя мама була проти мого шлюбу. Їй здавалося, що таксист невідповідна партія для її дочки. А я його любила, і він любив мене. І ми не бачили іншого виходу, як одружитися, незважаючи на несхвалення моєї мами. На весілля мої батьки не прийшли. Це було гірко і неприємно для мене, але я заспокоїла себе тим, що так краще. Якби вони прийшли, боюся без сцен не обійшло б.

Я вивчилася на юриста і працювала в приватній фірмі за фахом. Мій чоловік спочатку працював на СТО. Жили ми з ним на знімній квартирі, і все у нас було добре, поки СТО не закрилося, і чоловік залишився без роботи. Ось тоді моя мама і почала голосити, що він ледар, не може забезпечити сім’ю та інше. Але завдяки тому, що ми жили окремо, це було якось далеко і просто не надто приємно.

Потім в нашому житті сталося те, що поставило усе з ніг на голову: не стало тата. Мама занедужала, і ми змушені були переїхати до неї в квартиру, щоб доглядати за нею. Виявилося, що в ній повно сил особливо лізти в мою сім’ю. Вона продовжувала діставати мого чоловіка, а він почав давати їй відсіч. Одного разу я почула їх розмову, мене ніби крижаною водою облили. Мама:

— Коли ти вже влаштуєшся на роботу? Чи ти думаєш сидіти на шиї у моєї дочки?

— Влаштуюся швидше, ніж ви, на жаль, підете на той світ.

Я просто оніміла. І такі розмови – це квіточки. Один раз мама запустила в його сторону кухлем. Добре, що все обійшлося. Чоловік часто готував їй чай не з цукром, а сіллю. Вони вічно робили один одному капості, поки я була на роботі, а вони вдома. Тоді мій чоловік не витримав і пішов працювати в таксі.

У нас була старенька Хюндай і він таксував на ній. Часто і ночами. Моя мама почала висувати гіпотези, що він завів собі коханку і зраджує мені. Вона постійно намагалася нас одне проти одного настроїти. При чоловікові розповідала за вигаданого сина подруги або сусіда, який працює і добре заробляє, не те, що він.

А вчора вони довели мене своїми воланнями. Довелось викликати швидку. Спеціалісти після обстеження сказали, що я у дуже поганому стані і якщо не перестати нервувати, мій моторчик не витримає і це буде кінець.

Не хочу втрачати матір, якій потрібна допомога і моя присутність, але і чоловіка люблю. А як бути – не знаю.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page