Восени я обожнюю готувати страви з капусти. Одним зі своїх улюблених рецептів сьогодні я поділюсь з вами. Гарантую, що буде смачно та незвично! Закочуйте рукава, та беріться до приємного готування разом зі мною!

Восени я обожнюю готувати страви з капусти. Одним зі своїх улюблених рецептів сьогодні я поділюсь з вами. Гарантую, що буде смачно та незвично! Закочуйте рукава, та беріться до приємного готування разом зі мною!

Тушена капуста за незвичайним рецептом!

Вам знадобиться:

500 г. білокачанної капусти;

ріпчаста цибуля;

0,5 ст. л. оцту;

0,5 ст. л. цукру;

0,5 ст. л. пшеничного борошна;

0,5 скл. води;

1,5 ст. л. томатної пасти;

олія;

сіль та спеції за смаком.

Ну що ж, давайте готувати:

Капусту дрібно шинкуємо та викладаємо на пательню. Додаємо трохи олії та смажимо декілька хвилин на середньому вогні. Ріпчасту цибулю нарізаємо кубиками та обсмажуємо на окремій пательні. Додаємо її до капусти та перемішуємо.

Вливаємо воду та тушкуємо під кришкою. Вкінці додаємо цукор, борошно, оцет та спеції. Все ретельно перемішуємо та готуємо ще декілька хвилин.

До смаженої капусти додаємо томатну пасту. Знову перемішуємо й даємо настоятись. Потім страву подаємо до столу в гарячому вигляді.

Смачного, друзі!

Фото з вільних джерел