Всі 17 років мого подружнього життя, свекруха намагалася від мене позбутися. Вона налаштовувала свого сина, а мого чоловіка, проти мене, кажучи, що не він батько наших дітей. А в день весільного торжества вона прийшла з колишньою дівчиною мого чоловіка. Діти постійно від неї чули, що тато їх покине, як тільки зустріне достойну жінку. Вона була винна у всіх моїх безсонних ночах і пролитих сльозах

Всі 17 років мого подружнього життя, свекруха намагалася від мене позбутися. Вона налаштовувала свого сина, а мого чоловіка, проти мене, кажучи, що не він батько наших дітей. А в день весільного торжества вона прийшла з колишньою дівчиною мого чоловіка.

Діти постійно від неї чули, що тато їх покине, як тільки зустріне достойну жінку. Вона була винна у всіх моїх безсонних ночах і пролитих сльозах.

А сьогодні вона безпорадна і я повинна піти з роботи, щоб за нею доглядати. Як можна піклуватися про людину, яку терпіти не можеш усім єством?

Тепер вона не може себе обслуговувати. Дочка не може взяти на себе догляд за матір’ю, так як у неї маленькі діти, і вона знає, що не впорається з лежачою матір’ю.

Але у мене теж є діти! Чому я повинна доглядати за цією жінкою, якщо навіть її власна дочка не зважилася на подібне?

Я запропонувала чоловікові і його сестрі продати квартиру свекрухи і за отримані гроші оформити її в спеціалізовану установу, де їй буде забезпечений належний догляд. Але, на жаль, і чоловік, і його сестра на це ніколи не підуть. Особливо це стосується зовиці. Вона не хоче позбутися спадщини. Але і за мамою відмовляється дивитися!

Я не розумію, чому саме я повинна покинути роботу? Згодна, з усієї родини у мене найменша зарплатня, але мій начальник в найближчому майбутньому йде на пенсію і хоче, щоб я зайняла його місця. Після цього я буду отримувати гідну зарплату.

Доглядальниця, зараз, нам не по кишені, так як наша квартира оформлена в іпотеку, переїхати до свекрухи ми не можемо, тому, що там живе її дочка з дітьми. До речі, свою квартиру вона вирішила здавати в оренду. Кожен день мені повторюють, що я зобов’язана доглядати за свекрухою. Чоловік взагалі сказав, що якщо я відмовлюся, то він подасть на розлучення. Хто мені зможе пояснити, чому я зобов’язана жінці, яка все життя мене доводила?

Моя мама теж похилого віку і ми домовилися з сестрою, що вона її доглядає, а я відмовляюся від своєї частки на спадщину. Я сказала, що погоджуся доглядати за свекрухою тільки в тому випадку, якщо вона перепише квартиру на мене одну.

Реакція її дітей була очікуваною. Мені сказали, що я зовсім знахабніла, і ніхто не погодиться на подібне. А хіба не нахабство, що чужу людину ставлять перед фактом, що вона повинна доглядати за твоєю мамою? Адже це мені потрібно відмовитися від свого життя і повністю обслуговувати свекруху.

Схоже свекруха таки досягне свого. Я стільки років оберігала свою сім’ю від неї і її вибриків, а лиш зараз зрозуміла, що яблучка від яблуні далеко не відкотились. Я подам на розлучення, іншого виходу я просто не бачу…

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page