Ввесь вечір зустрічі випускників чоловік не відходив від мене. А наступного дня, коли я прала речі, то знайшла сліди помади на його сорочці. Не моєї помади, та й запах від сорочки був далеко не моїх парфумів

З чоловіком ми у шлюбі 10 років. Одружилися на останньому курсі університету. Багато хто вважав, що я виходжу заміж по зальоту, але потім все переконалися, що все не так. Дуже гарний у мене чоловік, тому всі дівчатка з потоку були в нього закохані. Я довго не приймала його залицянь, але здалася під натиском.

Весілля було студентським, але дуже веселим. Гуляли в гуртожитку кілька днів. Добре, що якраз канікули були. Нехай подарунки були чисто символічні, але від душі і на все життя.

І ось, пройшло десять років. Пролетіли як один день. Між нами відносини збереглися ті ж. Я люблю чоловіка, а він любить мене. Це найдорожче, що у нас є. А нещодавно у нас первісток з’явився, і тепер наше щастя немає меж. Ми дуже щасливі.

Але місяць тому все змінилося в нашій родині. Все почалося з того, що ми пішли на зустріч одногрупників по університету. Зустріч вийшла дуже яскравою та емоційною. Всі, хто прийшов, були такі цікаві і дорослі. Більшість приїхали з інших міст. Загалом, вечір вдався на славу. Розійшлися всі рано вранці, після того, як разом зустріли світанок.

На наступний день я почала прати речі після вечірки. На сорочці чоловіка я помітила слід від губної помади. Її колір не залишив мені ні краплі сумніву, хто його власник. Такі губи були тільки в однієї гості на вечорі.

Ця дівчина ще в університеті не відрізнялася зразковою поведінкою. На нашому курсі всі були в курсі, що вона чекає кожного сумуючого. Такою вона і залишилася, через десять років після закінчення вищого навчального закладу. На вечорі ця особа вела себе дуже розкуто.

А тепер ще виходить, що і мого зачепила. Причому ґрунтовно. На його сорочці був не тільки слід від її помади, але і стійкий запах її парфумів. Це ж що потрібно було там робити, га?

Чоловікові влаштувала рознос відразу, не відходячи «від каси». Сподівалася, що він зараз буде все заперечувати, ми разом посміємося і все забудем. Однак його реакція дала мені зрозуміти, що мої підозри цілком правдиві.Ну як він міг це зробити ?! Та ще й з ким ?!

Після цієї розмови виставила чоловіка з дому. Не можу пробачити таку зраду. А він приходить кожен день і просить пробачити його. Каже, що і сам не розуміє, як таке сталося. В останній раз взагалі розплакався.

У мене душа не на місці від усього цього. Не можу пробачити, але і жити без нього не можу. А донечка ?! Адже вона не винна в тому, що її батько таке зробив.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page