Я була молода красива і зухвала. Мені був потрібен цей чоловік і байдуже, що у нього уже була родина і маленький син. Він став моїм, аж на двадцять років, але учора я побачила його в кафе з молоденькою красунею

У мене є прекрасний чоловік і дорослий син. У чоловіка це другий шлюб. Колись, ще молодим, він пішов до мене з сім’ї, де був маленький синочок. Ця історія сталася двадцять три роки тому. Я була молодою дівчиною, за якою упадали дуже багато молодих, і не дуже, людей. А що красива, струнка легкоатлетка. Але мені подобався тільки він. Одружений чоловік, який був старшим на сім років. Я вирішила його підкорити.

Так вийшло, що він працював на одній з фірм, яка була спонсором змагань. Після вручення призів ми розговорилися і пішли в кафе на чашечку кави. Я була здивована, що він так легко погодився на мою пропозицію. Ми почали дуже близько спілкуватися, а потім зняли квартиру в іншому кінці міста для побачень.

Згодом, я зрозуміла, що як чоловік для розваги він мені не потрібен, і вирішила, що нам потрібно щось вирішувати. Серйозно поговоривши, я озвучила, що або він залишається в сім’ї або ж іде з неї. Він сказав, що обирає мене. І залишив дружину з маленьким сином. Мене тоді це взагалі не хвилювало. Він пішов.

Ми почали жити разом, я влаштувалася на роботу тренером з легкої атлетики. Через рік ми розписалися. Він продовжував бачитися з сином і допомагає йому досі. Через кілька місяців після весілля я дізналася, я що при надії. Нашому щастю не було меж. У нас є прекрасний син. Життя йшло розмірено. Син пішов в садок, потім в школу, в університет і після його закінчення поїхав на роботу в Англії.

Життя стала одноманітним. Ми з чоловіком то вдома, то на дачі. І якось життя звело мене з його колишньою дружиною. Чомусь, коли я її побачила, мене аж затрясло, і здалося це якимось знаком. Інтуїція мене не підвела. Чоловік став дуже часто затримуватися на роботі і їздити у відрядження. Обґрунтовував він це новим керівництвом. Я взагалі не переживала з цього приводу. Коли хотіла черговий раз проводити його на вокзал, він категорично відмовився. Ну, хіба мало що подумала я. А на наступний день, моя сестра бачила його у нас в місті біля готелю з букетом білих троянд.

Я їй не повірила. Через день я побачила чоловіка в торговому центрі. І він чекав красиву молоду дівчину біля входу в кафе. Коли вони сіли за столик, я підійшла до них. Я не хотіла сцен, просто сіла за їхній столик. Чоловік сторопів. Він не знав, що сказати. Дівчина здивувалася, що він одружений. Я висловила все, що думаю.

Вибігла в сльозах. Проплакала всю ніч. У житті все повертається. Але ж я була молодою і не розумною, а у нас син в кінці кінців і родина? Тепер місця собі не знаходжу, менше за все в житті я хочу опинитись покинутою дружиною. Це я була кращою тоді і зараз. Мене ніхто не має права покидати. Він мій, бо я так захотіла тоді і хочу так зараз.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page