– Я дуже рада, що наш Іванко знайшов собі таку гарну дівчину і одружився на ній, – сказала моя майже-свекруха Тетяна Михайлівна. – Відразу видно, що Даринка справжня господиня і смачно готує. Ми знаємо, що Даша завоювала мого сина завдяки смачним стравам. Оскільки зовні вона від нас надто відрізняється, -зробила красномовну паузу свекруха, аби усі змогли порівняти її і мене

Моя вага при зрості 165 сантиметрів становить 90 кілограм, але мене це ніяк не бентежить. Я зустріла свою другу половинку. Але коли знайомилася з родичами нареченого, їм не сподобалося скільки я важу.

Мені було досить однієї зустрічі з мамою і сестрою чоловіка, щоб зрозуміти, що я більше не хочу це повторювати. На нашому весіллі вони трималися осторонь. Мама і сестра Івана вбралися в міні сукні і намагалися всім своїм виглядом показати, що їм немає рівних тут. Однак нам точно було не до того, щоб влаштовувати конкурс найкоротших суконь. Тому їм не дісталася ніякого призу.

– Я дуже рада, що наш Іванко знайшов собі таку гарну дівчину і одружився на ній, – сказала моя майже-свекруха Тетяна Михайлівна. – Відразу видно, що Даринка справжня господиня і смачно готує. Ми знаємо, що Даша завоювала мого сина завдяки смачним стравам. Оскільки зовні вона від нас надто відрізняється.

– А Іван, молодець! Драбина у ліжку, не надто хороший сусід, це я вам, як досвічений кажу – це мій тато уже взяв слово після тосту свекрухи.

Мій батько все життя любив мою маму і був їй вірним. А вона теж завжди була не надто вже й стрункою. Тому, напевно, і я не комплексую з приводу своєї фігури, адже те, що я була дуже схожа на маму, лише додавало в очах тата мені переваги і чарівності. Він ні разу не говорив, що в мені щось не те. Він завжди вважав мене дуже красивою.

– Ми знаємо толк в жінках, – з хитрою посмішкою сказав він зятю.

– Ну, не контрольована вага негативно позначається на здоров’ї. Це доведено і всім відомо. – не вгамовувалася Тетяна Михайлівна.

– Все правильно, – тепер втрутилася моя мама, – Але у кого вона тут зайва? – зі сміхом сказала вона і при цьому з гордістю і поправила сукню на своїй харизмі повного п’ятого розміру. – А недолік форм зазвичай компенсують заздрістю і поганим характером, – підсумувала вона.

Мені стало ясно, що незабаром весілля перетворитися в не надто приємну сцену між двома матерями. А головною причиною стане правильне харчування Івана, принципи якого у кожній з родин надто відрізняються.

Однак, нас урятував тамада, запросивши молодих до танцю.

«Яка красива пара!» – пролунало з боку моїх родичів.

«Іван кульку упіймав. Дивись а он і дві поворозочки!» – почула я голосний шепіт сестри чоловіка.

Живемо ми з чоловіком уже п’ять років. Любимо один одного і не зважаємо ні на що і ні на кого. Я не модель, а скоріше навіть навпаки, але це не позначилось на моєму житті аж ніяк. А зі свекрухою і її донечкою ми спілкування припинили. А навіщо.

Вступили, обтерлись і живемо далі. А вони хай як хочуть.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page