Я накопичувала на свою квартиру скільки себе пам’ятаю. Батьки мені допомагали грошима на життя, а я ввесь до копієчки свій заробіток відкладала. Але день, коли я повернулась додому щасливою власницею двокімнатної квартири, став останнім днем наших відносин. Мій наречений образився, що я придбала квартиру до весілля

На квартиру я почала збирати ще коли навчалася в університеті, після отримання першої зарплати. Мама тоді мені допомагала: одягала, годувала. Тобто своєю зарплатою я розпоряджалася, як хотіла.

Кожен раз відкладаючи чергову суму, мрійливо перераховувала всі кошти, будуючи плани покупки квартири до 25 років.

Проте сталося так, що мені довелося переїхати на орендоване житло, тому гроші стали накопичуватися набагато повільніше, а життя йшло своєю чергою. До 25 років я назбирала близько 30 тисяч доларів, однак цього було недостатньо, вистачало тільки на однокімнатну квартиру. Але у мене був наречений.

Про мої накопичення він був в курсі, проте ми особливо про це ніколи не говорили, лише в загальному. У нього теж були деякі накопичення, приблизно 10 тисяч гривень. Він мене не квапив, сам теж не розповідав мені на що збирає, в мої витрати не ліз, просто жили собі разом. Я могла продовжувати збирати або витрачати на свій розсуд.

І ось нарешті він попросив моєї руки, однак незабаром почались оці світові зміни, і ми вирішили відкласти весілля на 2021 рік, щоб точно можна було зробити повноцінне торжество.

А трохи пізніше я дізналася, що наш генеральний директор продає свою квартиру, яку він купував своїй жінці, яка працювала в нашому офісі. Однак вони розлучилися і пішли чутки про квартиру. Всі співробітники думали, що він залишить їй квартиру, але помилилися.

Його квартиру я побачила на сайті оголошень і була здивована, так як директор продавав її в терміновому порядку з усім, що було всередині. Тоді я вирішила дізнатися у нього щодо ціни і умов.

До речі, квартира двокімнатна м коштувала на десять тисяч більше ніж мала я.

Я все ж вирішила купити її. У батьків зайняла відсутні десять тисяч і почала оформляти документи.

Саме це стало причиною невдоволення нареченого. Він заявив, що я не правильно чиню по відношенню до нього і що квартиру слід купувати після весілля. Однак ця квартира коштувала дешевше на кілька тисяч від ринкової ціни. Наречений запропонував спочатку додати свої заощадження у вигляді 10 тисяч гривень, аби оформили її навпіл. Я не погодилася, і він образився, перестав зі мною розмовляти.

Через деякий час я прийшла додому з готовими документами на квартиру і ключами від неї. Думала, що він заспокоїться, але це стало останньою краплею в наших відносинах. Він злетів з рейок і не тримав себе в руках геть. Напевно, він до останнього думав, що я не куплю все-таки квартиру.

У той день він покинув мене.

Для друзів і рідних наше розставання стало повною несподіванкою. Ніхто не міг зрозуміти, що сталося. Всі тепер запитують причину нашого розставання, а мені соромно розповідати, що у мене був такий наречений.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – Engin Akyurt: Pexels

You cannot copy content of this page