Я обурена до глибини душі. У мене просто немає слів. Я не можу зрозуміти, як взагалі так можна вчинити по відношенню до власних онуків? Але моя матуся спокійно відповідає, що наші діти – наші турботи, а у неї своїх турбот повно. І якщо уже обирати між заробітками і онуками, вона обирає перше

Я обурена до глибини душі. У мене просто немає слів. Я не можу зрозуміти, як взагалі так можна вчинити по відношенню до власних онуків? Але моя матуся спокійно відповідає, що наші діти – наші турботи, а у неї своїх турбот повно.

Мама пішла на пенсію, коли моя сестра привела на світ двійнят. Допомагала сестричці з малими до трьох років. Як тільки онуки пішли в садок, мама тут же пішла працювати. І куди б ви думали?

Вона пішла виховувати чужих дітей. Прислугою влаштувалася в багату сім’ю і проводить з чужими дітьми весь день п’ять днів на тиждень, крім суботи та неділі. Так, їй добре платять, а вона добре виховує, так як в минулому педагог з величезним стажем. Але виховує вона, повторюся, чужих дітей.

У травні ми з чоловіком попросили маму допомогти уже нам з дітьми. Мені в липні виходити на роботу, молодший син повинен піти в садок, але за незалежних від нас причин, піде тільки в вересні, а старший син зараз буде на літніх канікулах, він закінчив 1 клас. За дітьми потрібен нагляд. Але уявіть собі: моя рідна мама нам відмовила.

Сказала, що це не її негаразди і порадила запросити няню для дітей. Скажіть, навіщо нам запрошувати чужу людину за гроші, якщо є бабуся?

Свекри займатися нашими дітьми не можуть. Вони не на пенсії, живуть в іншому місті. Свекруха сказала, що тільки в червні може погостювати у нас і побути з дітьми, у неї в червні відпустка. А у липні моя мамуся з чужими дітьми і їх батьками їде на два місяці на море. Буде там цілодобово наглядати за малюками, щоб господарі могли вільно відпочивати. Правда, потім вони залишають її одну на два тижні відпочинку і все оплачують.

Я ніяк не можу зрозуміти рідну маму. Виходить, їй гроші важливіше онуків? Чому дітей сестри вона вигляділа з колиски, а мої діти для неї не важливі. Де справедливість і чи може ця жінка після всього, називатись мені мамою.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page