Я сама не знаю, що накоїла і як же так вийшло. Я вирішила зв’язалася з чоловіком суперниці. На наступний день в соціальній мережі я його знайшла і попросила про зустріч. Чоловік виявився явно зацікавленим в моїй інформації. Я розповіла, що його дружина і мій чоловік зраджують нам. А значить, ми повинні покласти цьому край

Ми з чоловіком разом з молодості. Разом навчалися в школі. Потім в інституті. Пізніше зіграли весілля, але дітей поки немає. Я стала помічати зміна в поведінці мого чоловіка. Він став уважніше стежити за своїм зовнішнім виглядом, одягатися бездоганно і регулярно відвідувати перукарню. Раніше ж його туди силою не затягнути було.

Спочатку у мене і думки не було про можливість появи іншої жінки, адже ми стільки років разом. За ці роки ми стали більше ніж чоловік і дружина, ми одне ціле. Але виявилося, що я помилялася. Одного разу у нас в машині під пасажирським сидінням я знайшла помаду, яскраво-червону – не мій фасончик. Потім я опустилася до читання його смс. Він навіть їх не видаляв. Там було все: ніжні слова, зізнання в любові і призначення зустрічей. Прочитавши ім’я і прізвище об’єкта обожнювання свого чоловіка, я залізла в соціальні мережі. І яким же було моє здивування, коли виявилося, що вона заміжня і виховує дочку. Тут у мене просто дах злетів.

Я вирішила зв’язалася з чоловіком суперниці. На наступний день в соціальній мережі я його знайшла і попросила про зустріч. Чоловік виявився явно зацікавленим в моїй інформації. Я розповіла, що його дружина і мій чоловік зраджують нам. А значить, ми повинні покласти цьому край. Про себе я помітила, що чоловік суперниці дуже симпатичний. І як можна такому зрадити?

Ми стали часто зустрічатися і ділиться змінами в поведінці наших половинок. Ми сміялися над безглуздими причинами, за якими їм потрібно затриматися на роботі або вийти в вихідний день. Те, що нас тримали за нерозумних ми сприймали з посмішкою. У якийсь момент я зрозуміла, що захопилася цим чоловіком. Так ми стали близькі. Наші половинки зраджували нам, а ми їм. Я немов потрапила в дешеву мелодраматичну комедію. Не знаю, скільки б так тривало, якби я не дізналася, що я при надії. І батько моєї дитини точно чоловік коханки мого чоловіка.

Я не знаю що мені робити. Заварила таку кашу, а тепер без поняття як її розсьорбувати.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page