Я так і не зрозуміла, навіщо вона усе те мені розповідала. Що це – жалість, чи посилене почуття справедливості. Як би там не було, але зустріч з давньою подругою на ринку перевернула моє життя з ніг на голову і повернути усе, як було уже просто не можливо

Пів року тому я зрозуміла, що моя сім’я рyйнується, коли знайомі люди мало не в обличчя сміялися і говорили, що твій чоловік скаче в гречку і не соромиться, поки ти вдома борщ вариш і чекаєш його.

Якось, я вийшла з сином погуляти і зайти в магазин, на ринку я зустрілася з давньою подругою і ми вирішили зайти випити кави неподалік.

Коли ми сіли за стіл, то Галинка мені задала дуже дивне запитання:

– Як живеш зараз? Давно розлучилася?

– Галь, я не розлучалася, звідки у тебе така інформація?

– Пробач, сама бачила, що твій чоловік часто заїжджає за дівчиною в сусідній офіс, а у мене вікна з роботи виходять прямо на їхню парковку. Ой, вибач, я напевно щось наплутала, не звертай увагу.

Та як тут не звернеш уваги, після почутого.

– Стоп, стоп. Де ця твоя робота? Тепер я здається розумію, чому на мене друзі з жaлем поглядають, але нічого не говорять.

 – На Зарічній, Материк знаєш? Він зазвичай туди під’їжджає.

Я знала, що мене там очікує. Потрібно було все розставити на свої місця.

У той день, я залишивши сина у свекрухи пішла за вказаною адресою.

Підійшовши туди, я побачила машину чоловіка і вирішила йому подзвонити. Відповів він досить швидко, сказав, що зараз незручно розмовляти і він за кермом.. В той момент я бачила, як дівчина підходить до його машини і він швидко вимкнув звязок.

Я вирішила розібратися до кінця. Підійшовши до машини, я побачила, що вони там роблять і інших доказів мені не треба було. Я зрозуміла все без слів.

Коли чоловік мене побачив, то на мить розгубився і навіть не зупиняв, коли я йшла.

В цей же день я поїхала до батьків, а на наступний подала на розлучення і аліменти.

Як виявилося пізніше, свекруха була в курсі. А чоловік вирішив залишитися з нею, він вважав, що вона йому допоможе з кар’єрою, адже та працювала якимось начальником в будівельній галузі.

Як живе він зараз, я не хочу знати, до сина він теж не приїжджає і не цікавиться його життям так само, як і свекруха.

Зустріч з подругою на ринку перевернула моє життя і я втратила сім’ю. Я досі не можу пробачити тієї подруги. Навіщо ж вона мені усе те розповіла? адже ж моя родина існувала якось до того і в сина був батько. А все через те, що хтось вирішив, що якщо я знатиму буде правильно.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page