Я з легкістю підібрала пароль і змогла нарешті ж побачити, що ж там чоловік від мене такого приховує. Ну я чекала усього, але ось це мене геть з колії вивело

Ми з чоловіком одружені шістнадцятий рік. Термін немаленький, прожите разом ціле життя. Ми завжди намагалися ладнати один з одним, ставилися з розумінням і повагою. Ніколи особливих непорозумінь між нами не було. У забігах наліво він теж помічений не був.

У нас двоє дітей старшокласників. Хлопчик і дівчинка. Двійнята. Дуже милі і дружні. Один за одного горою стоять. Наша сім’я завжди була дуже дружною і надійною. Кожен був впевнений, що вдома його зрозуміють і допоможуть.

Ці п’ятнадцять років пролетіли як одна мить. Діти через рік їдуть до університетів на навчання. А ми з чоловіком залишимося вдома удвох і будемо самі собі. Від таких думок стає трохи сумно, але розумієш, що діти виросли, і у них скоро почнеться своє життя. А ми будемо тільки радіти їхнім успіхам і здобуткам. А поки триває навчання в школі і ми всі разом.

З недавніх пір я стала помічати вечорами, що чоловік дуже зайнятий листуванням в інтернеті. Спочатку я думала, що це по роботі, але коли це повторилося і в суботу, і в неділю, то мені це стало підозріло. Я намагалася безпосередньо у нього дізнатись, чим це він там зайнятий, але у відповідь почула лише відмовки і жарти з приводу моїх ревнощів. Мені стало неприємно і підозріло.

Раніше він собі такого не дозволяв. Між нами ніколи не було секретів і недомовок. А тут відразу опускає кришку ноутбука, і переводить розмову у інше русло. Мені не хотілося сумніватися, але така поведінка не може не викликати сумнівів.

Я перестала наполягати і вирішила просто почекати. Все одно настане момент, коли у мене з’явиться можливість дізнатися, що там у нього відбувається. Я заспокоїлася і чоловік розслабився.

Але одного разу, коли у чоловіка був вихідний, я пішла пройтися по магазинах, коли ж повернулась чоловіка вдома не було. Його могли раптово викликати на роботу в будь-який час. Мені така справа ніколи не подобалося, але вдіяти з цим я нічого не могла. Але в цього разу мені дуже навіть сподобалося, що так вийшло.

Чоловік, від несподіванки, залишив своє знаряддя праці на столі і відкритим. Мабуть, дуже швидко довелося збиратися, що зовсім забув про ноутбук.

Після нескладних маніпуляцій з паролем, а пам’ять у чоловіка не дуже гарна, я змогла його включити. Так як всі вікна залишилися відкритими, то я змогла відразу побачити, що ж таке від мене приховують. Мій неприхований інтерес змінився тривогою. Від побаченого мені стало не по собі.

Це було листування між чоловіком і жінкою. Причому в незрозумілій формі. Тут була присутня і гра, і флірт одночасно. Були і слова любові, але знову ж таки, звучало все неоднозначно. Могла скластися така думка, що це просто якась репетиція вистави. Але акторів тут не було. Тут був мій коханий чоловік і зовсім стороння жінка. Я не буду переповідати їх діалоги. Але я вже відверто переймаюсь за свою сім’ю.

Невже чоловік вирішив знайти розваги на стороні ?! Чого ж йому не вистачає ?! А може, це все-таки гра така? Хоча, яка гра, коли мій чоловік ретельно приховував від мене це спілкування. Якби це була гра, то він з легкістю показав би мені. А так …

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page