Я зустрів кохання усього свого життя випадково, поспілкувавшись ми зрозуміли, що досі любимо один одного. Я прийняв рішення піти від дружини. Але про все дізналася моя дочка. Ну як дізналася, я сам поділився з нею. Думав вона доросла і зрозуміє мене, а вийшло навпаки

Мені вже виповнилося 60 в цьому році. А я надумав піти з сім’ї. Але мова піде не про молоду дівчину, а про жінку, гаряче кохану мною на протязі 35 років.

Познайомилися ми, коли я ще був молодий. Я працював пекарні і жив в гуртожитку, а дівчина моєї мрії прийшла до нас на практику і на цей період оселилася в сусідній кімнаті. Ми були родом з одного міста. За короткий час наших відносин я закохався без пам’яті. Але тут сталось щось неймовірне: кохана відчула, що при надії, її батько тут же приїхав і забрав її додому у неї він згоди не питав. Уже через місяць вона повинна була вийти заміж за хлопця, якого обрали їй батьки. А мене навіть на метр не підпускали до будинку. Цілий місяць до весілля я чергував біля будинку своєї коханої, але так її і не побачив. Зате вийшов її майбутній чоловік із друзями і я після знайомства з ними, ще довго відходив у стаціонарі.

На лікуванні мені передали записку, написану її рукою, де повідомлялося, що вона щаслива зі своїм чоловіком і просить більше її не шукати. Пізніше я дізнався, що вони переїхали в інше місто. Оговтавшись і одужавши, я взяв себе в руки.

Через деякий час я одружився. Ні, я не любив свою дружину, але безмірно поважав. У нас є дочка, зараз їй вже 29 років, вона заміжня і вже подарувала нам онуків. Але ось нещодавно я зустрів на вулиці свою давню кохану. Ми з нею розговорилися і дуже багато дізналися про минуле один одного. Виявляється, півроку тому не стало її батька, і вона нарешті розлучилася з нелюбим чоловіком. Повернулася в рідне місто доглянути за старою матір’ю. А ще я дізнався, що у мене є син.

Ми зустрілися і зрозуміли, що досі любимо один одного. Я прийняв рішення піти від дружини. Але про все дізналася моя дочка. Ну як дізналася, я сам поділився з нею. Думав вона доросла і зрозуміє мене, а вийшло навпаки. Моя дівчинка сказала, що якщо я піду від матері, то я більше їй не батько, що вона заборонить мені бачитися з онуками і більше ніколи не буде зі мною розмовляти.

Я тепер не знаю, що робити. Як обрати між донькою і коханою жінкою? Чому протягом всього мого життя щось заважає мені бути разом з коханою? Я не хочу втрачати дочку, хочу бачитися з онуками і зберегти нормальні відносини з дружиною. Я розумію, що для дружини ця новина, швидше за все, буде справжнім кінцем світу. Але я не можу себе пересилити, 35 років я жив в шлюбі з нелюбою жінкою. Може вистачить?

Моє щастя зовсім близько, а мені доводиться робити найскладніший вибір в житті. Я думаю над тим як можна умовити дочку, але вона занадто серйозно налаштована.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page