Яйця на сніданок – це завжди хороша ідея. Тим більше, скрембл. Смачно та корисно (рецепт)
Скрембл — це насправді яєчня бовтанка, яка готується з великою кількістю вершкового масла.
Яйця на сніданок – це завжди хороша ідея. Тим більше, скрембл. І нехай вас не лякає кількість олії, вчені вважають, що кето-дієта подовжує життя.
Для приготування вам знадобиться:
3 великі яйця
1,5 склянки сирого молодого шпинату
1 столова ложка вершкового або топленого масла
1 чайна ложка порошку куркуми
сіль та перець за смаком
Готуємо так:
Яйця та куркуму збийте у мисці.
Вершкове масло розтопіть на сковороді на середньому вогні.
Додайте шпинат і перемішайте з олією, поки він не зав’яне.
Додайте яєчну суміш із куркумою. Весь час перемішуйте яйця, краще це робити кожні 30 секунд, весь процес приготування яєць займає 2-3 хвилини.
Приправте сіллю та перцем.
Яйця можна подавати з беконом, помідорами, авокадо чи зеленню.
Смачного, друзі!
Фото ілюстративне