Як правильно варити смачні пельмені: не всі про це знають

Як правильно варити смачні пельмені: не всі про це знають

Варіння вже готових пельменів нікому не здається завданням, яке потребує уваги з боку кулінара.

Таку просту страву просто неможливо зіпсувати, вважаємо ми здебільшого.

Проте якісними пельменями виходять далеко не завжди. Іноді напівфабрикат не тримає свою форму або просто залишається практично несмачним.

Як виявилося, проблема може полягати у неправильному варінні.

Як варто готувати пельмені, щоб страва вийшла смачною та якісною
Насамперед варто підібрати містку каструлю, щоб пельмені могли варитися у достатній кількості води. Якщо рідини буде мало, напівфабрикат смачним не вийде.

Воду краще відразу вводити гарячу, попередньо довівши до кипіння в чайнику. Далі не забуваємо про спеції.

Ідеальний аромат та відтінок смаку дає лавровий лист, тому його вводимо у каструлю в обов’язковому порядку. Також додаємо трохи перцю горошком.

Інші спеції можна вводити на свій розсуд.

Прянощі варимо протягом трьох хвилин.

Відправляємо в каструлю пельмені.

Після цього напівфабрикат потрібно швидко перемішати. У такому разі пельмені не липнуть один до одного і до посуду.

Після того як вода кипітиме, потрібно зробити полум’я слабким і варити протягом п’яти хвилин.

Потім можна подавати їх до столу з будь-яким вибраним соусом.

You cannot copy content of this page