Як засолити сало в домашніх умовах: сільський секрет, щоб воно тануло у роті

Як засолити сало в домашніх умовах: сільський секрет, щоб тануло у роті

Сало – це не тільки смачна закуска, але й досить корисна. Не будемо зараз розписувати всі ті вітаміни та мікроелементи, які містяться в салі, проте цей продукт слід включати в обов’язковий раціон.

За цим рецептом, сало дуже швидко просолюється. До того ж, його не потрібно відварювати, як багато хто робить, тим більше при варінні частина вітамінів просто втрачається.

Саме за цим рецептом засолюють сало старше покоління, яке мешкає у невеликих містах та селах.

Інгредієнти:

шматок сала,
пачка солі

Відразу ж підготуємо сало. Його потрібно дуже ретельно вимити. Після цього, використовуючи гострий ніж, пройтися по шкірці.

Вимите сало необхідно обсушити та нарізати.

У банку на дно всипати трохи солі, покласти шматок сала і засипати його рясно сіллю.

Залишити на добу банку із салом при кімнатній температурі, а потім прибрати її в холодильник на три доби.

Ось так легко та просто можна засолити сало в домашніх умовах.

Якщо ви любите все гостре, тоді очистіть часник, видавіть його через прес і ним добре натріть кожен шматочок сала.

Також можна використовувати будь-які прянощі та спеції.

You cannot copy content of this page