Єгор Крутоголов з “Дизель Шоу”  розповів про скандал, що розгорівся, і висловився про “Холостячку” Ксенію Мішину: “Мені вона так подобалась, до цього моменту!

Єгор Крутоголов з “Дизель Шоу”  розповів про скандал, що розгорівся, і висловився про “Холостячку” Ксенію Мішину: “Мені вона так подобалась, до цього моменту!

Актор розповів про скандал, що розгорівся, і зазначив, що не очікував від актриси таких грубих слів.

Відомий український актор, зірка “Дизель шоу” Єгор Крутоголов зізнався, що сильно розчарувався в актрисі та “Холостячці” Ксенії Мішиній. Все через необґрунтовані звинувачення на адресу нього та його команди. Про це артист написав на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Єгор Крутоголов розповів про скандал, який нещодавно почався навколо “Дизель студіо”. Він зазначив, що один із найманих працівників, який не був співробітником компанії, почав шантажувати та просити за роботу більше, ніж передбачалося. У результаті він написав пост, що йому не виплатили зарплату, і в конфлікт втрутилася Ксенія Мішина.

Актриса порівняла команду “Дизель шоу” з окупантами та розкритикувала, навіть не розібравшись у ситуації. Єгор Крутоголов зазначив, що такий вчинок зірки його дуже розчарував, адже за фактом, постраждала сторона саме він та його команда.

“До цього “мегаскандалю” приєдналися ще й кілька зірок, однією з яких була Ксенія Мішина, яка порівняла нас із росіянами через наявність літери Z у назві компанії. Я не знаю, чим зараз займається Мішина і де перебуває зараз, але мені особливо від неї прикро та огидно чути про такі порівняння, тому що ми намагаємося робити все, що можемо для нашої перемоги над росіянами, та й крім того, вона мені особисто так подобалася! до цього моменту…”, – заявив Єгор Крутоголов.

Фото взяте з вільних мереж

You cannot copy content of this page