Євген Кошовий розповів, чому з сім’єю не виїхав з рідного Києва, навіть після того, як над будинком пролетіла ракета

Євген Кошовий розповів, чому з сім’єю не виїхав з рідного Києва, навіть після того, як над будинком пролетіла ракета.

Комік із дружиною та доньками залишився у столиці допомагати країні в тилу.

Художній керівник студії “Квартал 95” Євген Кошовий не захотів виїжджати за кордон через війну, а твердо вирішив залишитись у Києві. Комік займається волонтерством, доставляє нашим бійцям різну гуманітарну допомогу. Разом із актором в Україні залишилася його сім’я.

“Ми не можемо виїхати. Бо якби ми виїхали, то я собі не пробачив би. Якщо президент тут на місці, а ми десь гуляй-поле…”, – пояснив друг Володимира Зеленського у програмі “ЖВЛ” .

“Ми 38 днів спали в підвалі, в автівках, усі разом: із собаками, з дітьми, з бабусями, – додала дружина Євгена. – Піднімалися тільки переодягтися і то не завжди. Перші дні ми сиділи там безвилазно. Наша молодша дочка першого вибуху так злякалася, що вона з істерикою взагалі піднімалася. Ми вмовляли її у різний спосіб, щоб вона піднялася переодягтися й прийняти душ”.

Щодо старшої доньки пари Варвари, то вона вже на десятий день війни відмовилася спускатися в укриття і захотіла ночувати у квартирі. “Вона така, відважніша”, – поділилася Ксенія.

Проте перші дні обидві дівчинки дуже боялися і бігали до підвалу, не чекаючи ліфта.

“Вони сильно злякалися, прямо над нашими будинками збили ракету. Вони прокинулися від гуркоту, було світло на вулиці… ось це такий перший раз був, який привів у подив усіх”, – додала дружина Кошового.

Все буде Україна!

Фото – скріншот з відео

You cannot copy content of this page