З чоловіком був шлюбний договір-все чітко і ясно: квартира навпіл. Свекруха вперлася і хоче більше

Після розлучення моя свекруха зовсім знавісніла. Вона вирішила, що може просто так взяти і забрати нашу з ним квартиру в їх користування. Звісно, що такою вона була завжди, тому я перед весіллям передбачила шлюбний договір. Проте її це не зупиняє, вона як і раніше хоче забрати частину моєї квартири.

Почала шукати юристів, щоб ті все зробили за неї. Однак я не розумію, чого вона хоче домогтися, коли в договорі чітко прописано, що квартира після розлучення ділиться навпіл і продається. Шкода тих людей, що почали з нею працювати. Думаю, вони самі розуміють, що це неможливо і просто тягнуть з неї гроші.

Я намагалася поговорити зі своїм чоловіком, щоб він привів свою матір до тями, але нічого з цього не вийшло. Він на моєму боці, але каже, що матері все одно. Що б він не намагався їй сказати – вона ігнорує його. Я щиро дивуюся, що існують такі люди, як вона. Невже її самовпевненість настільки висока?

У будь-якому випадку я все-таки теж вирішила проконсультуватися зі своїм юристом, і він мені сказав, що боятися мені нічого. Сказав, що якщо вона «перейде межу», то можна буде спробувати засудити її у відповідь. Я не до кінця розумію, що це означало в його трактуванні, але припускаю щось незаконне. Адже знаючи матір свого чоловіка, вона цілком здатна на подібне.

Цікаво, що всі наші спільні знайомі також стали на наш бік і всіляко намагаються відмовити це робити. Вони розуміють, що з боку вона виглядає просто нерозумно. Чи допомогло це? Звичайно, ні. І якби ж то квартира, але мені страшно, що вона може взятися за інше майно. Я нічого не втрачу, однак витрачу на неї свій час і кошти, яких у мене і так впритул. Не можу ж я вічно з нею судитися. Це вона літня жінка, якій нічим зайнятися, а у мене є робота і особисте життя. Все-таки це в рази важливіше тих непотрібних дебатів, що нас очікують.

Я сподіваюся на свого колишнього чоловіка, який все-таки спробує домогтися від неї відмови всіх позовів. Адже це йому теж не треба, він це чудово розуміє. Сама б я спробувала з нею поговорити, але мене абсолютно не хочуть слухати, кажучи яка я погана дружина. Таке відчуття, ніби її син був у шлюбі найкращим чоловіком. Загалом, думаю, що мої юристи в разі чого швидко її поставлять на місце і вона не буде займатися тим брудом, що робить зараз.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page