М’ясні страви – це те, що завжди рятує будь-яке застілля, святкове чи буденне. Якщо ви хочете, щоб в ваших гостей був кулінарний феєрверк від вашої страви, то варто знати кілька простих хитрощів, які тільки підсилять смакові властивості м’яса.
Яйце+фарш
Котлети без яйця – не котлети. Проте, не слід додавати яйце одразу в фарш – ви зіпсуєте смак страви! Яйце спочатку збийте до стану «пінне», а вже потім додавайте в фарш.
Молоко+фарш
Тефтелі і голубці вийдуть набагато смачнішими, якщо ви додасте в фарш молоко.
Фарш
Пельмені якраз без яйця спокійно обходяться, тому якщо ви кинулися їх робити, а яєць в хаті не знайшлося – страва вийде смачною, не переживайте.
Фарш універсальний – рецепт
Інгредієнти:
• М’ясо (свинина, телятина, яловичина)
• Сіль
• Перець
• Цибуля – 2 шт
• Яйце – 1 шт
Приготування:
М’ясо промити та промолоти на м’ясорубці 2-3 рази – тоді воно вийде більш ніжним та соковитим. Цибулю помити та порізати на частини і прокрутити разом з фаршем через м’ясорубку. Якщо ви любите часник замість цибулі – процедура та сама: промити, прокрутити декілька разів через м’ясорубку. Перчете, солите і додаєте збите в піну яйце. Такий рецепт підійде для будь-якої страви!
Смачного!
Фото pixabay