З ідеально фаршу – ідеальні страви : кілька хитрощів від досвідчених господинь

М’ясні страви – це те, що завжди рятує будь-яке застілля, святкове чи буденне. Якщо ви хочете, щоб в ваших гостей був кулінарний феєрверк від вашої страви, то варто знати кілька простих хитрощів, які тільки підсилять смакові властивості м’яса.

Яйце+фарш

Котлети без яйця – не котлети. Проте, не слід додавати яйце одразу в фарш – ви зіпсуєте смак страви! Яйце спочатку збийте до стану «пінне», а вже потім додавайте в фарш.

Молоко+фарш

Тефтелі і голубці вийдуть набагато смачнішими, якщо ви додасте в фарш молоко.

Фарш

Пельмені якраз без яйця спокійно обходяться, тому якщо ви кинулися їх робити, а яєць в хаті не знайшлося – страва вийде смачною, не переживайте.

Фарш універсальний – рецепт

Інгредієнти:

• М’ясо (свинина, телятина, яловичина)

• Сіль

• Перець

• Цибуля – 2 шт

• Яйце – 1 шт

Приготування:

М’ясо промити та промолоти на м’ясорубці 2-3 рази – тоді воно вийде більш ніжним та соковитим. Цибулю помити та порізати на частини і прокрутити разом з фаршем через м’ясорубку. Якщо ви любите часник замість цибулі – процедура та сама: промити, прокрутити декілька разів через м’ясорубку. Перчете, солите і додаєте збите в піну яйце. Такий рецепт підійде для будь-якої страви!

Смачного!

Фото pixabay