За цим рецептом хек їдять навіть мої діти, які на рибу колись і дивитись не хотіли: дуже смачно, а готується простіше простого.
Як смачно приготувати хек в духовці: ідея для ситного обіду чи вечері
Хек вважається досить універсальною та бюджетною рибою. Її можна приготувати як завгодно: на пару, посмажити у клярі або протушкувати. Втім, не менш смачною риба виходить, якщо запекти її у духовці. Дієтично, легко та низькокалорійно.
Рецепт запеченого хеку під сирною подушкою був опублікований у одному з кулінарних блогів про їжу та харчування (cook_enjoying) в Instagram.
Рецепт запеченого хека з сиром в духовці
Вам знадобиться:
філе хека – 6 шт
яйця – 2 шт
йогурт\сметана – 1 ст. л.
твердий сир – 100 г
сіль, спеції
Готуємо так:
1. Філе порізати на шматки.
2. Додати до філе сіль та спеції. Перемішати.
3. Викласти філе на дно форми для запікання.
4. Окремо змішати яйця, йогурт, натертий твердий сир, сіль та спеції. Викласти рівномірно на філе.
5. Запікати при температурі 220 градусів 20-25 хвилин.
Переглянути цей допис в Instagram
Фото – скріншот з відео